Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, επικοινώνησε το sportdog
| 2021-01-22 14:15:00

Θαύμα! Το πρώτο "μπαμ" Ντρεοσί στον ΠΑΟ - Φέρνει νέο Σισέ - "Θα είναι βασικός" - "Τρώει" Κουρμπέλη!

του Γιώργου Κτενά
Θαύμα! Το πρώτο "μπαμ" Ντρεοσί στον ΠΑΟ - Φέρνει νέο Σισέ - "Θα είναι βασικός" - "Τρώει" Κουρμπέλη!

Παναθηναϊκός: Με τον δημοσιογράφο Γιάννη Γιαννούλα, επικοινώνησε το sportdog, βαθύ γνώστη τού ιταλικού ποδοσφαίρου, καθώς ο Τζιανελί Ιμπουλά που θέλουν οι Πράσινοι είχε θητεία στην Ιταλία και τη Λέτσε!

"Πέρασε καιρός για να πάρει μπρος - Δεν είχε κολλήσει με την ομάδα - Ποτέ βασικός"

"Τρία -τέσσερα παιχνίδια είχε παίξει με τη Λέτσε, βασικός δεν είχε παίξει ούτε σε ένα ματς. Με αυτή την έννοια δεν άφησε ιδιαίτερα στοιχεία για να μπορεί κάποιος να μιλήσει με βεβαιότητα για την αγωνιστική του εικόνα, αν και πόσο καλός είναι, αν μπορεί να παίξει σε άλλες θέσεις του αμυντικού μέσου κ.λπ.", ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο καλός συνάδελφος και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Επειδή είχε αποκτηθεί και τότε από απραξία, είχε περάσει καιρός μέχρι να πάρει μπρος στη Λέτσε. Θυμάμαι ότι στην αρχή έκανε προετοιμασία για να βρει αγωνιστικό ρυθμό και να βελτιώσει τη φυσική του κατάσταση. Αλλά δεν είχε κολλήσει με την ομάδα και για αυτόν τον λόγο είχε αποχωρήσει τον Γενάρη".

"Σουλούπι Σισέ - Βασικός στον Παναθηναϊκό - Μαζί με Κουρμπέλη"

Μπορούμε να πούμε δύο λόγια για την αγωνιστική του παρουσία;

"Είναι ψηλός και δυνατός αμυντικός μέσος, λόγω του ύψους του μάλιστα έχει ένα πλεονέκτημα στο ψηλό παιχνίδι του κέντρου. Έχει το κλασικό παρουσιαστικό Αφρικανού παίκτη με θητεία στη Γαλλία, όπως είναι ο Σισέ του Ολυμπιακού για παράδειγμα, αλλά δεν γνωρίζω αν μπορεί να παίξει σε άλλη θέση πλην του αμυντικού μέσου".

Τέλος, θέλω να μου πεις αν θεωρείς ότι στον Παναθηναϊκό, αν έρθει, μπορεί να πάρει φανέλα βασικού.

"Δεν ξέρω την κατάσταση στην οποία βρίσκεται τώρα, γιατί για καιρό εκτός αγώνων. Ίσως να μπορεί βασικός, από την άποψη ότι ήταν σε καλύτερες ομάδες όπως η Πόρτο, η Μαρσέιγ, η Τουλούζη, η Ραγιο Βαγεκάνο, η Στοουκ Σίτι. Δεν μπορεί να ήταν τυχαία η θητεία του σε τέτοιες ομάδες. Θεωρητικά θα μπορούσε να παίξει στη θέση του Κουρμπέλη ή ακόμα και μαζί με τον Κουρμπέλη. Ένας κλασικός αμυντικός μέσος είναι ". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Σε αυτή την ελληνική ομάδα υπογράφει ο Καρέλης - Από τον ΠΑΟ και τον ΠΑΟΚ στον... - ΣΟΚ!


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags