Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρελά λεφτά για τον Ραφίνια, 'φορτώνει' την ομάδα!
| 2021-01-31 23:16:00

"Φορτούνη" η ΑΕΚ, τρελά λεφτά ο Ραφίνια - "Παλαβός" στον ΠΑΟ - Με άλλη ομάδα συμφώνησε ο Μπρούνο!

Οι Μιχείες
"Φορτούνη" η ΑΕΚ, τρελά λεφτά ο Ραφίνια - "Παλαβός" στον ΠΑΟ - Με άλλη ομάδα συμφώνησε ο Μπρούνο!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ - Παναθηναϊκός: Tο Sportdog.gr σας κρατάει καθημερινά πλέον ραντεβού και μέσω ραδιοφώνου και της συχνότητας του Alpha 9.89. Δευτέρα με Παρασκευή, 16.00-17.00 υπάρχει η εκπομπή «Αδέσποτοι» με τους Βαγγέλη Μίχο και Άγγελο Κωνσταντούλια, ενώ το Σαββατοκύριακο ο Μίχος… σολάρει στην εκπομπή «Μιχείες» για το δίωρο 18.00-20.00!

Την Κυριακή λοιπόν υπήρξαν αρκετές ειδήσεις και αποκλειστικά θέματα που ακούστηκαν στην ραδιοφωνική εκπομπή του Sportdog.gr στον… αέρα του Alpha 9.89.

** Πάλι εκτός ο Μιχαηλίδης για τον ΠΑΟΚ, παρότι έκανε ροτέισον ο Πάμπλο Γκαρσία κόντρα στον αδύναμο Παναιτωλικό. Ο κόουτς του Δικεφάλου επέλεξε τον Βαρέλα δίπλα στον Ίνγκασον και όχι τον νεαρό στόπερ, τον οποίο είχε αναδείξει στις Ακαδημίες. Ο Μιχαηλίδης ξεκίνησε τη σεζόν φουριόζος και με πολλές συμμετοχές, αφού τον πίστευε πολύ ο Αμπέλ Φερέιρα, όμως μετά την αποχώρησή του… εξαφανίστηκε!

** Ο Τάνκοβιτς είναι ο… Φορτούνης του Χιμένεθ. Τον διαχειρίζεται όπως ο Μαρτίνς τον Έλληνα άσο στον Ολυμπιακό. Θέλει έναν ποιοτικό παίκτη, για να τον βάζει στο δεύτερο ημίχρονο και να καθαρίζει το ματς.

Επίσης, όσον αφορά την ΑΕΚ, μπορεί να μην… πρόλαβα να πάρει τερματοφύλακα τον Γενάρη, ωστόσο αυτό θα γίνει σίγουρα το καλοκαίρι. Μάλιστα, θα πρέπει να φύγει ένας εκ των Τσιντώτα ή Αθανασιάδη και σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα, αυτός που βρίσκεται πιο κοντά στην… πόρτα της εξόδου είναι ο Τσιντώτας!

** Καλή περίπτωση ο Όλεγκ Ντατσένκο. Κανονικό δεξί μπακ, φουλ μπακ που θα βοηθήσει. Πάντως, σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες, ο Ουκρανός ήταν Νο3 στη λίστα της Ένωσης. Πρώτος ήταν ο Λαλα που κατέληξε στον Ολυμπιακό, αφού δεν ήθελε να… έρθει Ελλάδα για τα κιτρινόμαυρα. Ζήτησε 1 εκατ. ευρώ από την ΑΕΚ! Δεύτερη περίπτωση ήταν ο Κάρολ Φίλα, που ήταν πιο ακριβός και δεν συμφώνησε να τον δώσει δανεικό με οψιόν η Λέχια Ντανσκ.

** Ο Μπρούνο είχε συμφωνήσει με τον Κάναντι, όμως στον Ατρόμητο τον ήθελαν δανεικό για 1.5 χρόνο. Ο Ολυμπιακός δεν ήθελε αφού σε 1.5 χρόνο έληγε το συμβόλαιό του και κάπου εκεί μπήκε στο… κόλπο η ΑΕΛ, όμως τελικά κατέληξε στον Άρη, την ομάδα που τον ήθελε από το καλοκαίρι!

** Πόσα παίρνει ο Ραφίνια από τον Ολυμπιακό; Το συμβόλαιό του είναι 1.4 εκατ. ευρώ τον χρόνο, ενώ πήρε και κάποια χρήματα μπροστά με την υπογραφή. Πολλά λεφτά! Και θέλουν τώρα να του σπάσουν το συμβόλαιο οι Πειραιώτες. Βρίσκονται σε συζητήσεις και ψάχνουν τρόπο να λύσουν τη συμφωνία τους, ακόμα και αν χρειαστεί να πληρώσουν μία μεγάλη αποζημίωση.

** Ανακοινώθηκε από το Τριφύλλι ο Γιουνούς Σανκαρέ που είναι… θηρίο. Αριστεροπόδαρος αμυντικός χαφ, που παίζει 6αρι-8αρι και θα αποτελέσει εξαιρετικό δίδυμε τον Μαουρίσιο. Ήταν στην ΤΣΣΚΑ Σόφιας και η χρηματηστηριακή του αξία φτάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Είναι ο παίκτης που είχε ζητήσει ο Μπόλονι. Έχει τρεξίματα, είναι πολύ δυνατός και σκληρός στα μαρκαρίσματά του. Έχει ρυθμό και παιχνίδια και έχει κάνει καλή καριέρα στη Γαλλία, όντας και προϊόν των Ακαδημιών της Παρί. Το καλοκαίρι του 2019 μάλιστα είχε απασχολήσει και τον Ολυμπιακό, όμως δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό, όταν έπαιζε στην Μπορντό.

Πρόκειται για σούπερ περίπτωση παίκτη, αλλά είναι και λίγο… τρελούτσικος και συγκρουσιακός τύπος. Στην ΤΣΣΚΑ σε επτά μήνες πρόλαβε να πλακωθεί με δύο προπονητές, επειδή τον έκαναν αλλαγή και δεν συμφωνούσε με την τακτική. Ενώ επεισόδιο είχε με δύο προπονητές του νωρίτερα στην Μπορντό, με τους Πάουλο Σόουζα και Γκουστάβο Πογιέτ.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χουνέρι" Μαρινάκη σε Μελισσανίδη - Άρπαξε παικταρά από ΑΕΚ - Αδιανόητο τι έκανε με λιγότερα λεφτά
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags