ΠΑΟΚ: Ο Βέλγος δημοσιογράφος Τόμας Τέκε. που καλύπτει το ρεπορτάζ της Κλαμπ Μπριζ, ανέλυσε τα δεδομένα της υπόθεσης του Μάικλ Κρμέντσικ και τον τρόπο που θα μπορούσε να μείνει στον ΠΑΟΚ.

Όπως τόνισε ο Τέκε στο Metropolis 95,5, ο Τσέχος επιθετικός θα μπορούσε να μείνει στη Θεσσαλονίκη με νέο δανεισμό, ενώ δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και η περίπτωση του Χρήστου Τζόλη, για τον οποίο η Μπριζ ενδιαφέρεται!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε για τα δεδομένα στην υπόθεση μεταγραφής του Κρμέντσικ: «Για εμένα δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Κρμέντσικ θέλει να μείνει στον ΠΑΟΚ καθώς στην Κλαμπ Μπριζ πέρασε μία δύσκολη περίοδο, ειδικά από τότε που η ομάδα υπέγραψε τον Μπας Ντοστ και ο ίδιος κατάλαβε ότι δεν θα ήταν η πρώτη επιλογή για την επίθεση. Δεν γνωρίζω ποια ακριβώς είναι η τιμή του αλλά η Μπριζ θα ήθελε να συνεργαστεί για τη μεταγραφή του. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε όμως και την περίπτωση του Τζόλη, καθώς όπως έγινε τον Ιανουάριο η Μπριζ εκδήλωσε ενδιαφέρον για τον παίκτη και μπορεί να αποτελέσει μέρος της συμφωνίας. Αυτό που ξέρουμε από την ομάδα είναι ότι ενδιαφέρθηκε για τον Χρήστο αλλά δεν προχώρησε τώρα η εν λόγω μεταγραφή αλλά δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι για τη συνέχεια».

Αναφορικά με το καθεστώς που ο παίκτης μπορεί να συνεχίσει την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη: «Η Μπριζ ποτέ δεν κάνει μεταγραφές με καθεστώς συνιδιοκτησίας αλλά αφήνω ως εναλλακτική το γεγονός πως η ομάδα μπορεί να δώσει εκ νέου δανεικό τον παίκτη στον ΠΑΟΚ αν οι Θεσσαλονικείς δεν θέλουν να τον αγοράσουν. Είναι κάτι που είχε κάνει και κατά το παρελθόν με τον προηγούμενο επιθετικό της, τον οποίο δάνεισε επί τρία συναπτά έτη στην ίδια ομάδα. Ο Κρμέντσικ δεν κατάφερε να παίξει στην Μπριζ καθώς είχε αρκετή πίεση και αυτό μεγεθύνθηκε από το γεγονός».