Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας – Λαμία: Χαμός με Κούγια στη Λαμία - Τον… τρόλαραν σε όλη την Ελλάδα και…τρελάθηκε - Παραλίγο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-03-10 22:55:00

Χαμός με Κούγια στη Λαμία - Τον… τρόλαραν σε όλη την Ελλάδα και…τρελάθηκε - Παραλίγο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Χαμός με Κούγια στη Λαμία - Τον… τρόλαραν σε όλη την Ελλάδα και…τρελάθηκε - Παραλίγο ξύλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρομερή ένταση επικράτησε στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης Λαμία – ΑΕΛ, αλλά και μετά το τέλος, όπου οι γηπεδούχοι ήθελαν να… πικάρουν τον γνωστό ποινικολόγο.

Αλέξης Κούγιας – Λαμία: Ένα πολύ δυνατό… χτύπημα κατάφερε να ρίξει η Λαμία στην ΑΕΛ, την οποία νίκησε δύσκολα με 2-1 και τη βύθισε στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι εκτός ότι ήθελαν να ξεφύγουν και να πάρουν βαθιά ανάσα όσον αφορά την παραμονή τους στην κατηγορία, ήθελαν πάρα πολύ να «πικράνουν» και τον Αλέξη Κούγια. Κυρίως ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Πανουργίας Παπαϊωάννου, ο οποίος έχει ανοικτή κόντρα μαζί του εδώ και μήνες, ενώ έχουν ανταλλάξει δεκάδες υβριστικές και ειρωνικές ανακοινώσεις.

Λίγο πριν το φινάλε του ματς  λοιπόν, η ένταση ξεπέρασε τα όρια για ένα μαρκάρισμα και οι παίκτες των δύο ομάδων… πιάστηκαν στα χέρια όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ενώ ο Κούγιας εξέδωσε ανακοίνωση που ζητάει τη σύλληψη ενός ανθρώπου από τον πάγκο των γηπεδούχων.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, καθώς αμέσως μετά το τέλος του ματς στο «Αθανάσιος Διάκος», την ώρα που η αποστολή των «κυανολεύκων» πανηγύριζε σαν τρελή εντός αγωνιστικού χώρου, από τα ηχεία του γηπέδου ακουγόταν το τραγούδι «Σουζάνα», με τη Nova μάλιστα να μην έχει διακόψει τη μετάδοση.

Παράλληλα φίλοι της Λαμίας φώναζαν στον Κούγια ειρωνικά πως μπορεί ακόμα να προλάβει την έξοδο στο Europa League. Θυμίζουμε ότι είχε δηλώσει κάτι αντίστοιχο πριν μερικούς μήνες, σχολιάζοντας την ποιότητα του ρόστερ της ΑΕΛ.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags