ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Την περίπτωση του Ματζίντ Χοσεϊνί της Τραμπζονσπόρ φέρεται να εξετάζει η Ένωση, σύμφωνα με την τουρκική ιστοσελίδα "gazetedamga".

Συγκεκριμένα, αναφέρει ότι οι Κιτρινόμαροι ενδιαφέρονται για την περίπτωση του 24χρονου Ιρανού στόπερ, ο οποίος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό τον περασμένο Ιανουάριο και μάλιστα ετοιμάζουν και πρόταση στους Τούρκους για την απόκτησή του.

Ο Χοσεϊνί έχει 12 συμμετοχές φέτος με την ομάδα της Τραπεζούντας και το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

«Ο Ιρανός αμυντικός συνεχίζει να προσελκύει την προσοχή πολλών ομάδων και τώρα μπήκε στα ραντάρ της ΑΕΚ. Ο μάνατζερ του Χοσεϊνί, μπορεί να συναντηθεί με οποία ομάδα που θέλει, λόγω του συμβολαίου που λήγει τον Ιούνιο και έλαβε εκδήλωση ενδιαφέροντος από την ΑΕΚ, η οποία δήλωσε ότι ήθελε να παρακολουθήσει τον παίκτη και μετά να κάνει μια επίσημη πρόταση.

Εάν αποδεχτεί αυτήν την προσφορά, θα έχει επίσης την ευκαιρία να παίξει με τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, με τον οποίο παίζει μαζί στην εθνική ομάδα. Ο Ανσαριφάρντ αναμένεται επίσης να διαδραματίσει ενεργό ρόλο στις συνομιλίες», αναφέρει το δημοσίευμα. 

Μάλιστα, για το θέμα αναφέρεται σήμερα και η "Ώρα των Σπορ", αναλύοντας τα δεδομένα για τον Ιρανό αμυντικό, τονίζοντας ότι και η ΑΕΚ "φλερτάρει" μαζί του από το περασμένο καλοκαίρι, σημειώνοντας πως το μεγάλο πλέον αβαντάζ στην περίπτωσή του είναι ότι μένει ελεύθερος, αλλά και πως στην Ένωση υπάρχει ένας ακόμα συμπατριώτης του, ο Ανσαριφάρντ.