Τζον Φαν΄τ Σιπ - Εθνική Ελλάδας: Η "επίσημη αγαπημένη" μπαίνει στον... χορό των προκριματικών για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ με πρώτο αντίπαλο την Ισπανία στην Γρανάδα. Ο Σωτήρης Ταμπάκος μίλησε στην εκπομπή των Βασίλη Βέργη-Βάιου Τσούτσικα στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι ο Ολλανδός τεχνικός, μετά από αρκετές δοκιμές, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει  είτε το 4-3-3, είτε το 4-2-3-1.

Τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στην βασική ενδεκάδα δεν είναι όλα αποφασισμένα ακόμα και σύμφωνα με όσα είπε ο έμπειρος ρεπόρτερ το σίγουρο είναι ότι στα μετόπισθεν θα βρίσκονται οι Βλαχοδήμος στο τέρμα, Μπακάκης-Τσιμίκας στα άκρα και Τζαβέλλας-Παπαδόπουλος στα στόπερ. Δίπλα στους Ζέκα και Μπουχαλάκη ο Ανδρούτσος είναι αυτός που διεκδικεί μια θέση, αν η Εθνική παραταχθεί με 3 χαφ. Από την άλλη σίγουρα στην ενδεκάδα θα είναι ο Μπακασέτας.

Οι υπόλοιπες θέσεις θα καθοριστούν από τον τρόπο που θα αποφασίσει ο  Τζον Φαν΄τ Σιπ να αγωνιστεί η Εθνική Ελλάδας με τους Γιακουμάκη, Φορτούνη, Μάνταλο, Λημνιό, Πέλκα και Μασούρα να διεκδικούν τη συμμετοχή τους στο αρχικό σχήμα.