Χρήστος Τζόλης: Έναν ακόμα λόγο να τον χειροκροτήσουν οι πάντες βρήκε ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, πέρα από το μεγάλο ταλέντο που διαθέτει. Ο 19χρονος αποφάσισε να χαρίσει φανέλες του στο Charity Idols, με σκοπό να βγουν σε δημοπρασία και αν μαζευτούν χρήματα για να ενισχυθεί  η μικρή Χάνα που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, αλλά και τα 2 ιδρύματα ΛΑΜΨΗΣ και Παιδικού Χωριού Φιλύρου. 

"Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Χρήστος Τζόλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της μικρής Χάνα που πάσχει από ισχαιμική εγκεφαλοπάθεια, αλλά και των 2 ιδρυμάτων ΛΑΜΨΗΣ κ Παιδικού Χωριού Φιλύρου και προσφέρει τις φορεμένες και υπογεγραμμένες φανέλες του από το παιχνίδι της Εθνικής με την Ονδούρα, και του ΠΑΟΚ όπου και σκόραρε απέναντι στη Λαμία", αναφέρει η ανακοίνωση του Charity Idols, για την κίνηση που έκανε ο Χρήστος Τζόλης.

 


 

Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος Χρήστος Τζόλης, στέκεται δίπλα στην προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της... Δημοσιεύτηκε από CharityIdols στις Τετάρτη, 7 Απριλίου 2021