Facebook Pixel ΑΕΚ: Ψάχνοντας τον αντί-Χιμένεθ!
| 2021-04-09 17:30:00

Ψάχνοντας τον αντί-Χιμένεθ! Ονόματα φωτιά για τον πάγκο της ΑΕΚ - Ποιός θα είναι ο επόμενος; (Poll)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ψάχνοντας τον αντί-Χιμένεθ! Ονόματα φωτιά για τον πάγκο της ΑΕΚ - Ποιός θα είναι ο επόμενος; (Poll)

Στην ομάδα του Δικέφαλου αετού έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας ανοικοδόμησης ομάδας που θα είναι αντάξια να μπει στην Αγιά Σοφιά. Μπείτε στην ψηφοφορία του Sportdog.gr

ΑΕΚ: Ψάχνοντας τον αντί-Χιμένεθ! Ποιός θα είναι ο επόμενος προπονητής; Μπείτε στην ψηφοφορία του Sportdog.gr

Ένας Έλληνας, δύο Σέρβοι και ένας Ρουμάνος. Θα μπορούσε να ήταν το προοίμιο ενός ανεκδότου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως αυτή η σύνδεση βρίσκεται στην εξίσωση της αναζήτησης του νέου προπονητή της ΑΕΚ, της οποίας η φετινή εικόνα μοιάζει λες και είναι βγαλμένη από... άλλο ανέκδοτο, κωμικοτραγικό.

Τα πρόσφατα ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ολυμπιακό (5-1) και ΠΑΟΚ (1-) αναθέρμαναν τη συζήτηση για τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ένωσης. Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι στην ομάδα του Δικέφαλου αετού έχουν ήδη ξεκινήσει συζητήσεις για τον άνθρωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας ανοικοδόμησης ομάδας που θα είναι αντάξια να μπει στην Αγιά Σοφιά.

Τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει μέχρι στιγμής είναι γνωστά και μάλιστα αποτελούν οικείες περίπτωσεις, μιας και έχουν συνδεθεί με το ελληνικό ποδόσφαιρο ή εργάζονται ήδη στην ελληνική αγορά.

Τον τελευταίο καιρό παίζει πολύ δυνατά το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, ο οποίος αποχώρησε από τον πάγκο της Αλ Αχλί και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, η οποία αρκετές φορές συνδέθηκε με επιστροφή στην Ελλάδα, μετά το επιτυχημένο μονοετές (2016-2017) πέρασμά του από τον Πανιώνιο και δη σε Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Εξίσου πολύ δυναμική είναι η περίπτωση του Αργύρη Γιαννίκη, ο οποίος φέτος έχει κάνει σπουδαία πράγματα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Οι οπαδοί του «Άγιαξ» της Ηπείρου τον λάτρεψαν, κάτι που επιβεβαιώνεται από την πρόσφατη εκδήλωση αγάπης σε πανό που αναρτήθηκε σε μπαλκόνι πολυκατοικίας πλησίον του γηπέδου των Ζωσιμάδων στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου επανέρχεται στο προσκήνιο, αν και η περίπτωσή του παρουσιάζει κάποια αναχώματα. Ο Ρουμάνος τεχνικός έτρεφε πολλές συμπάθειες στην ΑΕΚ όταν ήταν προπονητής στην Ξάνθη. Η προσβλητική, άδικη και συνάμα απαράδεκτη ρητορική που ανέπτυξε εις βάρος της Ένωσης ως προπονητής του ΠΑΟΚ εξαιτίας της απώλειας του πρωταθλήματος του 2018 δεν έχει ξεχαστεί. Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το έργο και την αξία του ως προπονητής, την οποία κανείς δεν αμφισβητεί.

Στο τραπέζι είναι και η περίπτωση του Μίλαν Ράσταβατς. Ο Σέρβος προπονητής έχει θετικές αναφορές στο βιογραφικό που έχει κτίσει στην Ελλάδα. Στην Ξάνθη πίνουν νερό στο όνομά του, ενώ η δουλειά που έχει κάνει φέτος στον Αστέρα Τρίπολης αποτελεί σημείο αναφοράς.

Γιαννίκης και Ράσταβατς είναι περιπτώσεις που δεν έχουν μεγάλη απήχηση και επικοινωνιακά φαντάζουν πιο αντιεμπορικές. Παρά ταύτα, όσα έχουν κερδίσει με τη δουλειά τους είναι σημαντικότατα. Αυτά τα επιτεύγματα δείχνουν, ότι είναι έτοιμοι να ανεβούν επίπεδο και να δουλέψουν σε μεγαλύτερο σύλλογο. Μιλόγεβιτς και Λουτσέσκου είναι δεδομένα περισσότερο ηχηρές περιπτώσεις.

Ένας Έλληνας, δύο Σέρβοι και ένας Ρουμάνος. Ποιός θεωρείται, ότι είναι ο καταλληλότερος από τις τέσσερις παραπάνω περιπτώσεις; Απαντήστε στην ψηφοφορία του Sportdog.gr:

Make a free Survey here

Το ρεπορτάζ όμως αναφέρει, ότι στη λίστα υπάρχει και Ισπανός προπονητής. Η ΑΕΚ δουλεύει μυστικά την υπόθεση για τον αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ και δεν έχει διαρρεύσει ακόμα το όνομα του εκλεκτού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags