Facebook Pixel Άρης: Πανηγύρια στον Άρη - Μια... σκοτούρα λιγότερη από την Τρίτη - Ανοιχτός ο δρόμος για Ευρώπη
| 2021-04-13 16:25:00

Πανηγύρια στον Άρη - Μια... σκοτούρα λιγότερη από την Τρίτη - Ανοιχτός ο δρόμος για Ευρώπη

Sportdog Team
Πανηγύρια στον Άρη - Μια... σκοτούρα λιγότερη από την Τρίτη - Ανοιχτός ο δρόμος για Ευρώπη

Εκτός από την αγωνιστική μάχη που δίνουν οι Κίτρινοι τον τελευταίο καιρό, για να κατακτήσουν ένα από τα εισιτήρια που οδηγούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της νέας σεζόν, έχουν και να κοιτάνε το τι γίνεται και με τις προσφυγές που υπάρχουν, κάτι που μπορεί να... διαλύσει άμεσα το όνειρο της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Άρης - Μίκαελ Ένινγκ: Ο Γερμανός τεχνικός αποχωρώντας από την ομάδα είχε προβεί σε νομικές κινήσεις ενάντια στην Κίτρινη ΠΑΕ αξιώνοντας ένα ποσό κοντά στα 230.000, χρήματα που αντιστοιχούσαν σε ολόκληρο το συμβόλαιο που είχε. Όπως λένε στην ΠΑΕ υπήρξε συνάντηση με τον πρώην τεχνικό, όπου υπογράφηκε η λύση του συμβολαίου από κοινού, με τον ίδιο να εισπράττει άμεσα και την αποζημίωσή του.

Παρά το γεγονός αυτό ο Γερμανός κατέθεσε προσφυγή στην FIFA, ζητώντας όλο το ποσό, κάτι που έκανε τους ανθρώπους της ομάδας να μείνουν έκπληκτοι, καταθέτοντας και τα χαρτιά που υπήρχαν.

Μετά από λίγες μέρες το Πειθαρχικό Όργανο της ομοσπονδίας απέρριψε τους ισχυρισμούς του Μίκαελ Ένινγκ, δεχόμενοι τα όσα είπε η ΠΑΕ Άρης, με την προσφυγή να πέφτει στο κενό.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags