Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, 11αδα με Φορτούνη - Πλακώθηκε με τον πρόεδρο - Φέρε και Φεγκουλί"
| 2021-04-14 16:58:00

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, 11αδα με Φορτούνη - Πλακώθηκε με τον πρόεδρο - Φέρε και Φεγκουλί"

του Γιώργου Κτενά
"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό, 11αδα με Φορτούνη - Πλακώθηκε με τον πρόεδρο - Φέρε και Φεγκουλί"

Ο παίκτης που θα... αλλάξει τη μεσαία γραμμή και ο λόγος που ψάχνει ομάδα ενόψει καλοκαιριού. Ποια στοιχεία θα δώσει στους Πειραιώτες, πώς θα ταιριάξει στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς και η δεύτερη μεταγραφή που χρειάζεται στο Λιμάνι.

Ολυμπιακός: Ο Ντενίζ Μπαϊκαρά μίλησε στο sportdog.gr για τον Γιουνές Μπελχαντά που απασχολεί στα πρωτοσέλιδα τους Πειραιώτες εδώ και αρκετό καιρό, αλλά και για τον Σοφιάν Φεγκουλί που έχει, επίσης, συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους.

Ο Τούρκος άσος, που έχει μεγάλη θητεία στα ελληνικά γήπεδα και, φυσικά, γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην πατρίδα του, είπε πολλά και πολύ ενδιαφέροντα για τους δύο παίκτες που ενδιαφέρουν τον Ολυμπιακό, στο sportdog. 

"Έμπειρος, έξυπνος, τεχνίτης - Παίζει 8άρι - Για αυτό τον έδιωξαν από τη Γαλατά"

"Είναι παίκτης πολύ έμπειρος, δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά είναι τεχνίτης. Είναι έξυπνος, παίζει πιο πολύ 8άρι, εκεί ήταν καλύτερος. Γιατί όταν έπαιξε 10άρι δυσκολεύτηκε. Πήγε πολύ καλά στην Τουρκία, βγάζει πιο πολύ ασιστ αλλά σκοράρει κιόλας", ανέφερε το αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Μπαϊκαρά. 

Σε ποιες άλλες θέσεις παίζει;

"Όταν τον πήρε η Γαλατά τον ήθελε για 10άρι, αλλά δυσκολεύτηκε σε αυτή τη θέση. Όταν τον έβαλε 8άρι πήγε πολύ καλά. Και φέτος πήγε καλά, αλλά μάλωσε μαζί του ο πρόεδρος και για αυτό του έλυσαν το συμβόλαιο".  

"Θα βοηθήσει τον Ολυμπιακό - Στην 11άδα με Φορτούνη - Θα έπαιρνα Φεγκουλί"

Είναι παίκτης που μπορεί να σταθεί στον Ολυμπιακό;

"Πιστεύω πως, αν έρθει, μπορεί να βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Φέτος άρχισε να παίζει πολύ καλά, αλλά τώρα είναι καιρό χωρίς ομάδα και προπόνηση, πρέπει να δούμε σε τι κατάσταση είναι. Αλλά άρχισε πολύ καλά τη σεζόν. Μπορεί επειδή τελείωνε το συμβόλαιό του να προσπάθησε τόσο πολύ; Μια φορά ήταν πολύ καλος". 

Με ποιους παίκτες θα μπορούσε να ταιριάξει στην 11άδα του Ολυμπιακού;

"Νομίζω ότι μπορεί με τον Φορτούνη, γιατί είναι πιο επιθετικός παίκτης ο Φορτούνης ενώ ο Μπελχαντά έχει ότι μπορεί να τα καταφέρει ως 8άρι. Ένα 6άρι πίσω του, ο Μπελχαντά 8άρι μπροστά, και ο Φορτουνης 10άρι πιο μπροστά.  Μαζί θα μπορούσαν να πάμε καλά".

Τέλος, θέλω να μου πεις δύο λόγια και για τον Φεγκουλί, που επίσης είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό.

"Κι αυτός είναι πολύ καλός παίκτης, όταν παίζει καλά παίρνει ένα παιχνίδι μόνος του. Πολύ γρήγορος, με καλό σουτ, καλό πόδι, παίζει μέσα, πλάγια, πολύ καλός. Όταν είναι στο 100% μπορεί να κερδίσει ένα παιχνίδι μόνος του. Αλλά τόσα χρόνια που είναι εκεί, αφήνει πάντα να περάσει ένας γύρος και στον δεύτερο εμφανίζεται φορμαρισμένος. Αυτό κάτι λέει. Αλλά από την άλλη, το ξαναλέω, μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Ανάμεσα σε Μπελχαντά και Φεγκουλί, εγώ θα έπαιρνα τον Φεγκουλί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Καψούρα" Ολυμπιακού, τον... κλέβει ο Δικέφαλος - Σούπερ όνομα - Αντί... Μπεν Αρφά και 3 εκατομμύρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags