Facebook Pixel ΕΠΟ: Απίστυτο αυτό που συμβαίνει στην ΕΠΟ - Κάθονται σε μια καρέκλα και περιμένουν... - Πεταμένα λεφτά!
| 2021-04-16 17:12:00

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ΕΠΟ - Κάθονται σε μια καρέκλα και περιμένουν... - Πεταμένα λεφτά!

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει στην ΕΠΟ - Κάθονται σε μια καρέκλα και περιμένουν... - Πεταμένα λεφτά!

Το νούμερο που... σοκάρει και αποκαλύπτει κακοδιαχείριση στη εσωτερικό της Ομοσπονδίας. Τι συνέβη κατά την τριετία της διοίκησης Γραμμένου και ποιος θα προσπαθήσει να αλλάξει την κατάσταση από εδώ και στο εξής.

ΕΠΟ: Οποιος... περνάει έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδί μπαίνει μέσα, υπογράφει μία σύμβαση και δουλεύει για την ομοσπονδία.

Σίγουρα είναι υπερβολικό αυτό που γράφουμε, αλλά μέσα σε περίπου 3 χρόνια, στη διοίκηση δηλαδή Γραμμένου, το υπαλληλικό προσωπικό της ΕΠΟ αυξήθηκε κατά 45 άτομα! Κι αυτό σε μία περίοδο που τα οικονομικά της δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση. Το αντίθετο.



Στην ΕΠΟ έχουν προσληφθεί φίλοι – φίλες και συγγενείς παραγόντων, παιδιά δημοσιογράφων και παλαίμαχων ποδοσφαιριστών. Αρκετοί απ’ αυτούς είναι ικανότατοι και προσφέρουν πραγματικό έργο. Αλλοι, απλά κάθονται σε μία καρέκλα και περιμένουν να συμπληρωθεί το 8ώρο.

Ο νέος Εκτελεστικός Γραμματέας της ΕΠΟ Ιάκωβος Φιλιππούσης γνωρίζει από πρώτο χέρι την κατάσταση και θα προβεί στις απαραίτητες κινήσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags