Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μπρούμα: "Βόμβες" από τον Μπρούμα με το... πάρτυ με ΑΕΚ - "Κανείς δεν ξέρει το μέλλον..."
| 2021-04-26 00:10:00

"Βόμβες" από τον Μπρούμα με το... πάρτυ με ΑΕΚ - "Κανείς δεν ξέρει το μέλλον..."

Sportdog Team
"Βόμβες" από τον Μπρούμα με το... πάρτυ με ΑΕΚ - "Κανείς δεν ξέρει το μέλλον..."

Μπορεί ο Πορτογάλος να ήταν ο άνθρωπος του αγώνα στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο "Γ. Καραϊσκάκης", όμως στις δηλώσεις έριξε τη... χειροβομβίδα τονίζοντας ότι δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον και αν θα παραμείνει στους Πειραιώτες και τη νέα χρονιά

Ολυμπιακός - Μπρούμα: Αβέβαιος για το μέλλον του στους "ερυθρόλευκους" φάνηκε ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι μεταξύ των Πειραιωτών και της ΑΕΚ, τονίζοντας στις δηλώσεις του ότι κανείς δεν ξέρει τι πρόκειται να συμβεί.

Για τα γκολ του:
"Ευχαριστώ τον Ολυμπιακό γιατί ο λόγος που ήρθα ήταν να βρω τον ρυθμό μου και μου έχει δώσει αυτή τη δυνατότητα ο Ολυμπιακός. Είμαι ευτυχισμένος που βοηθάω την ομάδα να κατακτήσει τους στόχους της. Είμαι χαρούμενους που παίρνουμε τα αποτελέσματα και που βοηθάω από την πλευρά μου"

Για το που αφιέρωσε τα γκολ:
"Τα γκολ είναι για την ομάδα για να βοηθήσουν τους συμπαίκτες μου. Τα γκολ ανήκουν στον Ολυμπιακό, για αυτό δουλεύω καθημερινά. Έτσι θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να παίρνουμε σημαντικές νίκες."

Για το μέλλον του:
"Είναι μία ερώτηση που δεν είναι στο χέρι μου να απαντήσω. Είμαι ευτυχισμένος εδώ, έχω αγαπήσει τον σύλλογο και τα πρόσωπα. Έχω δώσει πολύ από τη ζωή μου στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ τους πάντες εδώ στον Ολυμπιακό, έχω βελτιωθεί πολύ, αλλά αυτή τη στιγμή αυτό που λέω είναι ότι βρίσκομαι εδώ για να συνεχίσω να δουλεύω και να βοηθάω την ομάδα. Το μέλλον δεν μπορεί κανείς να το προβλέψει. Μόνο ο Θεός το ξέρει. Είμαι ευτυχισμένος και μου αρέσει στον Ολυμπιακό."

Για τον ΠΑΣ:
"Την Τετάρτη το ματς θα είναι δύσκολο, όπως όλα τα ματς με τον ΠΑΣΑ. Θα χρειαστεί μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα. Πρέπει να πάρουμε την πρόκριση για τους φιλάθλους μας και τον σύλλογό μας. Θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση, τα πάντα είναι υπέρ μας μετά το σκορ στο πρώτο παιχνίδι, αλλά θα χρειαστεί προσπάθεια και σοβαρότητα για να περάσουμε", είπε μετά το Ολυμπιακός - ΑΕΚ, ο πρωταγωνιστής του ντέρμπι Μπρούμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags