Facebook Pixel Άρσεναλ: Τόσα... σκάει ο Mr Spotify για να πάρει την Άρσεναλ - Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι μαζί του
| 2021-04-28 23:40:00

Τόσα... σκάει ο Mr Spotify για να πάρει την Άρσεναλ - Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι μαζί του

Sportdog Team
Τόσα... σκάει ο Mr Spotify για να πάρει την Άρσεναλ - Δεν φαντάζεστε ποιοι είναι μαζί του

Ο ιδιοκτήτης της γνωστής μουσικής πλατφόρμας το είπε και το έκανε... πράξη μιας είναι έτοιμος να καταθέσει ένα αστρονομικό ποσό ώστε να αγοράσει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της αγαπημένης του ομάδας και να της αλλάξει, όπως ο ίδιος λέει την ιστορία

Άρσεναλ: Το ποστάρισμά του ήταν το πρώτο... αίμα καθώς έτσι ο Ρόμπερτ Εκ, ιδιοκτήτης του Spotify, έκανε γνωστό ότι θέλει να αγοράσει τους "Κανονιέρηδες". Μέχρι που φτάσαμε και στα πιο... σοβαρά μιας και έχοντας μαζί του τους Ανρί, Βιεϊρά και Μπέρκαμπ ο Σουηδός είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση 1,8 δις ευρώ για να πάρει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του αγγλικού συλλόγου.

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, η τωρινή διοίκηση θα απορρίψει την πρόταση, όμως ο Σταν Κροένκε δείχνει διατεθειμένος να ακούσει τι θα προτείνει ο Σουηδός, που θέλει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: "Έχω ήδη εξασφαλίσει τους πόρους και θέλω να φέρω μία πολύ ανταγωνιστική πρόταση στους ιδιοκτήτες. Ελπίζω ότι θα την ακούσουν σοβαρά. Βλέπω μία τεράστια ευκαιρία να θέσω ένα νέο όραμα για τον σύλλογο και να τον επαναφέρω σε ένδοξες ημέρες".

Και όλα αυτά την ίδια στιγμή που οι οπαδοί της Άρσεναλ ετοιμάζουν νέο συλλαλητήριο κατά του Αμερικανού ιδιοκτήτη, που θέλουν να τον στείλουν... σπίτι του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags