Facebook Pixel Γιώργος Γιακουμάκης: Κοντά στα 10 "μύρια" για Γιακουμάκη - Τον θέλουν από Αγγλία, Γερμανία, Τουρκία - Απίστευτα σενάρια!
| 2021-05-10 15:02:00

Κοντά στα 10 "μύρια" για Γιακουμάκη - Τον θέλουν από Αγγλία, Γερμανία, Τουρκία - Απίστευτα σενάρια!

Sportdog Team
Κοντά στα 10 "μύρια" για Γιακουμάκη - Τον θέλουν από Αγγλία, Γερμανία, Τουρκία - Απίστευτα σενάρια!

Οι εμφανίσεις του Γιώργου Γιακουμάκη με την φανέλα της Φένλο στο ολλανδικό πρωτάθλημα έχουν κινήσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων από διάφορα πρωταθλήματα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Γιώργος Γιακουμάκης: Τρομερή πορεία διαγράφει στην Ολλανδία και στο πρωτάθλημα της Eredivisie ο Έλληνας επιθετικός, όντας ο πρώτος σκόρερ της Φένλο με 25 γκολ!

Ακόμα πάντως και να μην καταφέρει να μείνει στην πρώτη κατηγορία η ολλανδική ομάδα, ο Γιακουμάκης είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να την βοηθήσει οικονομικά με ενδεχόμενη πώλησή του.

Όπως προκύπτει από ολλανδικά ΜΜΕ, ο Έλληνας φορ βρίσκεται στην λίστα αρκετών κλαμπ από Αγγλία, Γερμανία, Τουρκία και Κατάρ, αφού οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Φένλο ζητά ένα ποσό από τα 6 έως τα 10 εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσει, χρήματα που ακόμα και αν υποβιβαστεί θα της δώσουν την ευκαιρία να ανακάμψει άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags