Facebook Pixel Σέρχιο Αγουέρο - Λιονέλ Μέσι: "Σεισμός" με την δήλωση Γκουαρντιόλα: Έβγαλε "λαβράκι" για Αγουέρο και Μέσι - Εκεί θα παίξουν! (vid)
| 2021-05-24 10:42:00

"Σεισμός" με την δήλωση Γκουαρντιόλα: Έβγαλε "λαβράκι" για Αγουέρο και Μέσι - Εκεί θα παίξουν! (vid)

Sportdog Team
"Σεισμός" με την δήλωση Γκουαρντιόλα: Έβγαλε "λαβράκι" για Αγουέρο και Μέσι - Εκεί θα παίξουν! (vid)

Μεγάλη αποκάλυψη από τον Πεπ Γκουαρντιόλα στις δηλώσεις του για το πρωτάθλημα της Μάντσεστερ Σίτι. Έβγαλε είδηση για τον Σέρχιο Αγουέρο, αλλά και τον Λιονέλ Μέσι!

Σέρχιο Αγουέρο - Λιονέλ Μέσι: Ο Καταλανός τεχνικός μετά τη νίκη της Σίτι επί της Έβερτον (5-0) αποκάλυψε πως ο Σέρχιο Αγουέρο οδεύει προς Μπαρτσελόνα και πως θα παίξει στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι, υπονοώντας πως ο τελευταίο θα ανανεώσει με τους «μπλαουγκράνα».

«Ίσως αποκαλύπτω ένα μυστικό τώρα. Μάλλον ο Σέρχιο είναι κοντά σε συμφωνία με την ομάδα της καρδιάς μου, την Μπαρτσελόνα. Θα παίξει δίπλα στον κορυφαίο παίκτη όλων των εποχών, τον Μέσι. Είμαι σίγουρος πως θα το απολαύσει και η Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ πιο δυνατή με αυτόν στο γήπεδο», τόνισε ο Γκουαρντιόλα.

«Είναι ένα ξεχωριστό άτομο. Ήταν ένα τέλειο παιχνίδι γι’ αυτόν κι ένα παραμυθένιο φινάλε», πρόσθεσε για τον Αργεντινό επιθετικό, που πέτυχε δύο γκολ στην τελευταία του εμφάνιση στο Etihad.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags