Παραμονή του ντέρμπι Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού στο "Καραϊσκάκη", ο sportdog, ως γνήσιο λαγωνικό, ανακάλυψε το "παιχνίδι" που παίχτηκε πίσω από τις πλάτες των οπαδών και των δύο αιωνίων.

Βρήκε, μάλιστα, το βίντεο του "στημένου" αγώνα, τον οποίο καθορίζει ο ίδιος ο διαιτητής Θανάσης Γιάχος, σκοράροντας στο τελευταίο λεπτό και ενώ ο τρέντι Κώστας Κατσουράνης και ο Ράφικ Τζιμπούρ (με μαλλί ράστα) προσπαθούν να τον ανακόψουν.

Το "στημένο" του πράγματος αποδεικνύουν και οι μεταμφιέσεις των ποδοσφαιριστών που εμφανίζονται στο βίντεο! Εσείς τι πιστεύετε, δηλαδή; Πως ο Τζιμπούρ είχε κανέναν άλλο λόγο να εμφανιστεί με μαλλί αλά Μπομπ Μάρλεϊ; Για να μην τους καταλάβουν το έκαναν!

Για την ιστορία, εκτός των Γιάχου, Κατσουράνη και Τζιμπούρ, στο σικέ παιχνίδι συμμετείχαν και οι Κέβιν Μιραλάς, Σεμπάστιαν Λέτο, επίσης μεταμφιεσμένοι σε πιτσιρικάδες! Όχι, παίζουμε. Δεν μας ξεφεύγει τίποτα, κυρίες και κύριοι!

Τελειώνοντας και πριν …χαλαρώσετε το βίντεο που ακολουθεί, να ξεκαθαρίσουμε -για να μην πιάσουν δουλειά οι εισαγγελείς και ο σούπερ κοριός- πως όλα αυτά είναι μια δημιουργία της δημοσιογραφικής -στημένης- ομάδας του sportdog.

Θανάση, πόσο έδινε στο στοίχημα να σκοράρεις στο τελευταίο λεπτό; Πόόόσοοο;