Facebook Pixel "Σειρήνες" για Έλληνα άσο - Μπήκε στο "στόχαστρο" της Φέγενορντ - Θα γίνει η σπουδαία μεταγραφή;
| 2021-05-26 13:27:00

"Σειρήνες" για Έλληνα άσο - Μπήκε στο "στόχαστρο" της Φέγενορντ - Θα γίνει η σπουδαία μεταγραφή;

Sportdog Team
"Σειρήνες" για Έλληνα άσο - Μπήκε στο "στόχαστρο" της Φέγενορντ - Θα γίνει η σπουδαία μεταγραφή;

Ολλανδικά ΜΜΕ τον έχουν συμπεριλάβει στην λίστα της Φέγενορντ εν όψει της νέας σεζόν και σίγουρα θα πρόκειται για "μπαμ", αν τελικά γίνει αυτή η μεταγραφή για τον Έλληνα επιθετικό.

Την περίπτωση απόκτησης του Βαγγέλη Παυλίδη φέρεται να εξετάζει η Φέγενορντ, σύμφωνα με δημοσίευμα του ολλανδικού "vi.nl".

Η ολλανδική ομάδα θέλει να "ξεφορτωθεί" το βαρύ συμβόλαιο του Δανού, Νικολάι Γιόργκενσεν και στο σημείο αυτό είναι που μπαίνει στην εξίσωση η περίπτωση του Παυλίδη, για τον οποίο η Φέγενορντ έχει πολύ καλή άποψη, ωστόσο εμπόδιο για την πραγματοποίηση της μεταγραφής του αποτελεί το οικονομικό.

Πιο συγκεκριμένα η Φέγενορντ, δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της Βίλεμ, παρά το γεγονός ότι το συμβόλαιο του διεθνή Έλληνα φορ ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο και η περίπτωση να προχωρήσει το θέμα είναι πρώτα η Φέγενορντ να προχωρήσει σε πωλήσεις παικτών της.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Παυλίδης κατέγραψε στο ενεργητικό του 37 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 14 γκολ και 5 ασίστ. 


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags