Facebook Pixel Επίσημο! Αποχωρεί και επίσημα τοπ παίκτης του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-26 22:18:00

Επίσημο! Αποχωρεί τοπ παίκτης του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Επίσημο! Αποχωρεί τοπ παίκτης του Ολυμπιακού (ΦΩΤΟ)

Είναι δεδομένο ότι οι ανακατατάξεις που θα υπάρξουν στους "ερυθρόλευκους" το φετινό καλοκαίρι θα είναι πολλές με στόχο την δημιουργία μιας ακόμα πιο δυνατής ομάδας που θα κάνει τους Πειραιώτες ακόμα πιο κυρίαρχους στα εγχώρια σύνορα και την ευρωπαϊκή υπέρβαση που τόσα χρόνια προσπαθούν να κάνουν

Ολυμπιακός - Μπρούμα: Την αποχώρησή του από τους "ερυθρόλευκους" ανακοίνωσε και επίσημα ο Πορτογάλος εξτρέμ μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα τόνισε ότι ήταν τιμή του που φόρεσε τα χρώματα της ομάδας, ενώ ευχαρίστησε τους πάντες για την υποστήριξη.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Πορτογάλος έχει δύο ακόμα χρόνια συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν, ενώ οι "ερυθρόλευκοι" παρά το γεγονός ότι είχαν οψιόν αγόρας, πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ, δεν την ενεργοποίησαν κυρίως γιατί μπορεί να είχε μεγάλη ποιότητα, όμως ήταν εξαιρετικά ασταθής ολόκληρη την σεζόν.

"Άλλη μία σημαντική σεζόν στην καριέρα μου τελείωσε. Ήταν τιμή μου να φορέσω τη φανέλα ενός τεράστιου συλλόγου όπως ο Ολυμπιακός. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος ήταν εκπληκτική και το αποτέλεσμα δουλειάς πολλών μηνών από αυτή την καταπληκτική ομάδα ανθρώπων. Ευχαριστώ όλους τους οπαδούς για την υποστήριξη σας. 2021-2022, θα επιστρέψω πιο δυνατός", αναφέρει ο πρώην, πια, παίκτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Μπρούμα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @bruma_7

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags