Facebook Pixel ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ για αυτόν - Απίστευτος παίκτης από Πορτογαλία
| 2021-05-29 00:02:00

Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ για αυτόν - Απίστευτος παίκτης από Πορτογαλία

Sportdog Team
Θα "σκοτωθούν" Ολυμπιακός και ΑΕΚ για αυτόν - Απίστευτος παίκτης από Πορτογαλία

"Μεγάλο" φαίνεται να είναι το φετινό καλοκαίρι, όσο αναφορά τις μεταγραφές, και μάλλον θα δούμε αρκετές... μονομαχίες των "τοπ" ομάδων, καθώς ρεπορτάζ από το εξωτερικό αναφέρουν ότι Ένωση και "ερυθρόλευκοι" θα κάνουν τα πάντα για να κάνουν δικό τους έναν από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος που αγωνίζεται 

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ρεπορτάζ από την Βραζιλία αναφέρουν ότι οι άνθρωποι τόσο των "ερυθρολεύκων", όσο και της Ένωσης ενδιαφέρονται σοβαρά για τον Λίνκολν που αγωνίζεται στην Σάντα Κλάρα. Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός ήταν από τους καλύτερους του φετινού πρωταθλήματος στην Πορτογαλία πράγμα που τον κάνει να είναι στο στόχαστρο και άλλων ομάδων από το εξωτερικό, όπως η Πόρτο και η Γαλατά. Ο Βραζιλιάνος έχει ύψος 1,78 και προτιμάει να εκτελεί συνήθως με το αριστερό μέτρησε την φετινή χρονιά 1 γκολ και 5 ασίστ σε 32 εμφανίσεις.

Το σημαντικό που ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ ξέρουν είναι το γεγονός ότι τα δικαιώματα του Λίνκολν τα έχει τόσο η Ρίο Άβε, όσο και η Γκρέμιο, πράγμα που μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στις διαπραγματεύσεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags