Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Ατάκα "σεισμός" από Κρμέντσικ σε Ιβάν - Αυτό του υποσχέθηκε - "Κράτα με στον ΠΑΟΚ και..."
| 2021-05-30 20:45:00

Ατάκα "σεισμός" από Κρμέντσικ σε Ιβάν - Αυτό του υποσχέθηκε - "Κράτα με στον ΠΑΟΚ και..."

Sportdog Team
Ατάκα "σεισμός" από Κρμέντσικ σε Ιβάν - Αυτό του υποσχέθηκε - "Κράτα με στον ΠΑΟΚ και..."

Ο Τσέχος επιθετικός δεν θέλει με τίποτα να αποχωρήσει από την Θεσσαλονίκη και προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τους ανθρώπους του "δικεφάλου του Βορρά" ώστε να ενεργοποιήσουν την οψιόν αγοράς που έχουν, ενώ τους έδωσε μια υπόσχεση που αν πραγματοποιηθεί θα αλλάξει τα δεδομένα της νέας χρονιάς.

ΠΑΟΚ - Μίκαελ Κρμέντσικ: Μπορεί να βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ως δανεικός από την Μπριζ, όμως στον "δικέφαλο του Βορρά" βρήκε αυτά που έψαχνε. Ο Τσέχος είναι... ερωτευμένος με την πόλη, ενώ πήρε και τον χρόνο που τον ανέβασε πολύ ψυχολογικά.

Έτσι στην συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του συλλόγου, πριν φύγει για την πατρίδα του είπε χαρακτηριστικά: "Πιστεύω να σας ξαναδώ, θέλω να μείνω, αγοράστε με και θα δείτε ότι του χρόνου θα βγω πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, τώρα που το γνώρισα".

Το σίγουρο είναι ότι οι διοικούντες και το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΟΚ δεν είχαν κανένα παράπονο από τον Μίκαελ Κρμέντσικ, λέγοντάς του ότι αυτός που αποφασίζει είναι ο προπονητής, ρίχνοντας το... μπαλάκι στον Ραζβάν Λουτσέσκου. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags