Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Βγήκε... είδηση για Μπαμπά - Έτσι μπορεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ - Τι θα ζητήσει η Τσέλσι
| 2021-06-02 11:43:00

Βγήκε... είδηση για Μπαμπά - Έτσι μπορεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ - Τι θα ζητήσει η Τσέλσι

Sportdog Team
Βγήκε... είδηση για Μπαμπά - Έτσι μπορεί να τον κρατήσει ο ΠΑΟΚ - Τι θα ζητήσει η Τσέλσι

Η περίπτωσή του είναι αρκετά δύσκολη, όπως σημείωσε δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα της αγγλικής ομάδας, ωστόσο ανέλυσε τον τρόπο που ο Γκανέζος θα μπορούσε να παραμείνει κάτοικος Τούμπας.

ΠΑΟΚ: Ο Νιζάρ Κιντσέλα, ρεπόρτερ της Τσέλσι αναφέρθηκε μιλώντας στο Metropolis 95.5 στο μέλλον του Αμπντούλ Μπαμπά Ραχμάν και τις πιθανότητες παραμονής του στον ΠΑΟΚ.

Αρχικά τόνισε για την κατάκτηση του Champions League από τους «μπλε»: «Δεν περίμεναν ότι θα το κατακτήσουν, είναι νέα ομάδα που χτίστηκε τώρα. Αλλά έδειξε ομαδικό πνεύμα και κατάφερε να κερδίσει την Μάντσεστερ Σίτι. Το εξτρά μπόνους ήταν 10 εκ. λίρες.

Θα είναι λίγο πιο χαλαρό το φετινό καλοκαίρι από τα προηγούμενα, γιατί κάθε χρόνο γινόταν πολλές αλλαγές. Tώρα υπάρχει ο Τούχελ. Θα γίνουν, φυσικά, μεταγραφές, ενώ θα φύγουν οι Άμπραχαμ και Ζιρού. Μάλλον θα έρθει ο Λουκάκου, ίσως και ο Κέιν. Θα ψάξει και κεντρικό αμυντικό και μέσο».

Για την επόμενη μέρα του Μπάμπα τόνισε: «Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, η Τσέλσι θέλει να τον πουλήσει, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο ο ΠΑΟΚ μπορεί να ανταποκριθεί στην τιμή του. Μπορεί να επεκτείνει το συμβόλαιό του, αν σκεφτεί να τον δώσει δανεικό γιατί βλέπει μία προοπτική εξέλιξης. Θα ψάξει πρώτα τη πώληση, αν δεν βρει το ποσό που θέλει τότε ενδεχομένως δει την προοπτική δανεισμού του στον ΠΑΟΚ.

Με βάση την εμπειρία μου από άλλους παίκτες, τα 2 εκ. ευρώ περίπου θα μπορούσε να είναι η τιμή πώλησής του Μπάμπα. Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που δεν πήρε λεφτά η Τσέλσι, απλά οι ομάδες πλήρωναν τους μισθούς. Ο Μπάμπα έπαιρνε περίπου 300.000 ευρώ τον μήνα και παίζοντας στον ΠΑΟΚ η Τσέλσι έχασε λεφτά. Ο ίδιος επειδή αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ και βρήκε τον εαυτό του, θα μπορούσε να πιέσει να επεκταθεί το συμβόλαιό του ώστε να παίξει ξανά στον ΠΑΟΚ. Αγωνιστικά, σίγουρα, θα ήθελε να μείνει».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags