Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: Με σούπερ έκπληξη η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο - Αυτούς επέλεξε ο Φαν’ τ Σιπ
| 2021-06-03 20:04:00

Με σούπερ έκπληξη η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο - Αυτούς επέλεξε ο Φαν’ τ Σιπ

Sportdog Team
Με σούπερ έκπληξη η ενδεκάδα της Εθνικής κόντρα στο Βέλγιο - Αυτούς επέλεξε ο Φαν’ τ Σιπ

"Ανακατεύει" την τράπουλα ο Ολλανδός τεχνικός στο αποψινό φιλικό με τους "κόκκινους διαβόλους" με στόχο να βρει το κατάλληλο σχήμα για τους αγώνες του Nations League που θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο.

Εθνική Ελλάδας: Η "γαλανόλευκη" αντιμετωπίζει την Πέμπτη στις 21:45 το Βέλγιο και ο Τζον Φαν'τ Σίπ έκανε γνωστή την ενδεκάδα που θα αγωνιστεί στο φιλικό προετοιμασίας.

Συγκεκριμένα επέλεξε να αγωνιστεί με 4-2-3-1, ενώ στην ενδεκάδα αποφάσισε να έχει τους Βλαχοδήμο, στην άμυνα τους Ανδρούτσο, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Τζαβέλλα και Τσιμίκα, στα χαφ τους Μπουχαλάκη και Γαλανόπουλο, ενώ στην επίθεση τους Μασούρα, Μπακασέτα και Γιαννούλη, πίσω από τον Παυλίδη.

Η αποστολή που έχει η Εθνική Ελλάδας αποτελείται από τους: Οδυσσέα Βλαχοδήμο, Σωκράτη Διούδη, Αλέξανδρο Πασχαλάκη, Μιχάλη Μπακάκη, Θανάση Ανδρούτσο, Μανώλη Σάλιακα, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Αχιλλέα Πούγγουρα, Γιώργο Τζαβέλλα, Κώστα Μαυροπάνο, Κώστα Τσιμίκα, Δημήτρη Γιαννούλη, Λεονάρντο Κούτρη, Κάρλος Ζέκα, Μανώλη Σιώπη, Κώστα Γαλανόπουλο, Ανδρέα Μπουχαλάκη, Δημήτρη Πέλκα, Τάσο Μπακασέτα, Πέτρο Μάνταλο, Χρήστο Τζόλη, Γιώργο Μασούρα, Τάσο Δουβίκα και Βαγγέλη Παυλίδη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags