Facebook Pixel ΠΑΟΚ: "Τρέλα" στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις - Τότε μπαίνουν μπουλντόζες για τη "Νέα Τούμπα" (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-06-08 18:40:00

"Τρέλα" στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις - Τότε μπαίνουν μπουλντόζες για τη "Νέα Τούμπα" (Vid)

Sportdog Team
"Τρέλα" στον κόσμο του ΠΑΟΚ μετά τις δηλώσεις - Τότε μπαίνουν μπουλντόζες για τη "Νέα Τούμπα" (Vid)

Μπορεί ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά να έχει το μυαλό του στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας για τη νέα χρονιά, όμως το μεγάλο του όνειρο είναι το νέο γήπεδο που θέλει να χτίσει και η συγκεκριμένη είδηση μπορεί να προκαλέσει τρέλα στον κόσμο του συλλόγου

ΠΑΟΚ: Συνάντηση με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνο Ζέρβα, είχαν ο πρόεδρος, Θανάσης Κατασαρής, και ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Θανάσης Καπετανάκης, με το θέμα που απασχόλησε την κουβέντα να μην είναι άλλο από τη "Νέα Τούμπα". Μιλώντας στην ΕΡΤ3 ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε στο ζήτημα τονίζοντας ότι αν τα πράγματα συνεχίσουν να κυλούν ομαλά οι μπουλντόζες θα μπουν το 2022, ενώ οι μελέτες θα ολοκληρωθούν κατά τη διάρκεια του παρόντος έτους.

"Ενημέρωσα τον πρόεδρο του ΑΣ ΠΑΟΚ ότι την επόμενη εβδομάδα θα έρθει προς συζήτηση και υποθέτω προς έγκριση το τελευταίο στάδιο της διαδικασίας, της χρονοβόρας αυτής διαδικασίας, και ουσιαστικά θα εγκρίνουμε τους πολεοδομικούς όρους. Αυτό είναι το τελευταίο στάδιο της γραφειοκρατικής διαδικασίας για την έκδοση του προεδρικού διατάγματος. Θα γίνουν οι μελέτες για να μπορέσουμε το 2022 να μπουν οι φαγάνες", είπε ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags