Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Για 37.500 ευρώ έχασε τον... νέο Κούτσια ο ΠΑΟ - Έτσι έγινε η "αρπαγή" - Βρέθηκε ο επόμενος Δουβίκας!
| 2021-06-18 20:14:00

Για 37.500 ευρώ έχασε τον... δικό του Κούτσια ο ΠΑΟ - Έτσι έγινε η "αρπαγή" - Ο επόμενος Δουβίκας

Οι Μιχείες
Για 37.500 ευρώ έχασε τον... δικό του Κούτσια ο ΠΑΟ - Έτσι έγινε η "αρπαγή" - Ο επόμενος Δουβίκας

Το "μπάσιμο" της τελευταίας στιγμής από άλλη ομάδα και τα τηλέφωνα. Το Sportdog.gr δίνει συνέχεια στην υπόθεση του Μάριου Τζαβίδα που αποκάλυψε πρώτο. Πώς πήγε στον Ατρόμητο από τον Παναθηναϊκό, ποιος τον... έψησε και γιατί θεωρούν πως μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα.

Παναθηναϊκός: Οι Μιχείες σήμερα είναι αφιερωμένες στο νέο μεγάλο αποκλειστικό του Σκύλου με την μεταγραφή του... Κούτσια του Παναθηναϊκού, Μάριου Τζαβίδα.Με καυτές παρασκηνιακές λεπτομέρειες, όπως το ακριβή ποσό, την ξένη ομάδα που επίσης τον ήθελε, τον λόγο της επιλογής του Ατρομήτου από την οικογένεια, το χρονικό μπάκραουντ της ιστορίας.

1η) Έχουν πολύ πλάκα τελικά κάποιες μεγάλες ιστοσελίδες και κάποιοι καλοί συνάδελφοι. Όπως στο αποκλειστικό/αποκάλυψη για Λουτσέσκου- ΠΑΟΚ, έτσι και τώρα με την "αρπαγή" του Τζαβίδα από τον Ατρόμητο, επίσης αποκλειστική είδηση του Sportdog (και ραδιοφωνικά του "Ευαγγελίου της πιάτσας", στον Over fm 104,9), παρότι επρόκειτο για αποκλειστική είδηση, την αναπαρήγαγαν χωρίς να αναφέρουν την πηγή!!! Και επειδή χθες δεν μπορούσαν να επικαλεστούν την ... Ρουμανία αλλά και η... Ανάβυσσος (που μένει η οικογένεια Τζαβίδη) δεν έχει κάποιο ΜΜΕ, διαβάσαμε το... κωμικό/μικροπρεπέστατο/γελοίο/κομπλεξικό/αντιδεοντολογικό να επικαλούνται γενικά και αόριστα... "μια πηγή"! Ούτε καν την...Πηγή. Βέβαια αν το έγραφε ο Ντι Μάρτζιο, ο Φουφούτοβιτς ή ο Μιχίνιο θα τους έκαναν... σημαιοφόρους στην αναπαραγωγή. Περαστικααααά....

2η) Οι συζητήσεις Τζαβίδα με Ατρόμητο κρατάνε τουλάχιστον 10 ημέρες. Προχθές από την Παιανία πατέρας και υιός Τζαβίδας έφυγαν με το πολυτελές τζίπ του πρώτου μαζί με γυναίκα δικηγόρο για... Περιστέρι. Η πατέρας Τζαβίδας το τελευταίο 48ωρο και μετά την αποκάλυψή μας δέχτηκε δεκάδες τηλεφωνήματα (ακόμη κι απο άλλη ομάδα). Σε όλους έλεγε πως δεν έχουν ακόμη υπογράψει με τον Ατρόμητο αλλά απομένουν... λεπτομέρειες. 

3η) Εκτός από την πρόταση του Ατρομήτου, παράλληλα στην ζυγαριά της οικογένειας μπήκε και η πρόταση που είχε η πλευρά Τζαβίδα κι από ομάδα του εξωτερικού. Έκριναν όμως, πως η προοπτική του Ατρομήτου ήταν λιγότερο ρισκαδόρικη για την καριέρα του...Κούτσια του Παναθηναϊκού. Έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Ανχελ Λόπεθ στον πάγκο, ενός Ισπανού προπονητή που έχει μάθει και αποδείξει πως δίνει ευκαιρίες στους πιτσιρικάδες (το παράδειγμα Δουβίκα στον Βόλο είναι ενδεικτικό). Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού, τα χρήματα που πρέπει να πληρωθούν από τον Ατρόμητο ή την πλευρά του νεαρού άσου είναι 37.500 ευρώ (και όχι 35 που έγραψα χθες).



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έφυγε ΤΩΡΑ από την ΑΕΚ, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για Παναθηναϊκό!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags