Facebook Pixel ΑΕΚ – Κέβιν Μπουά: Εξτρέμ από τη λίστα του Ολυμπιακού χτυπά η ΑΕΚ! "Βασιλικό" συμβόλαιο - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς
| 2021-06-30 08:27:00

Εξτρέμ από τη λίστα του Ολυμπιακού χτυπά η ΑΕΚ! "Βασιλικό" συμβόλαιο - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς

Sportdog Team
Εξτρέμ από τη λίστα του Ολυμπιακού χτυπά η ΑΕΚ! "Βασιλικό" συμβόλαιο - Αποφασίζει ο Μιλόγεβιτς

Η Ένωση ψάχνεται στα εξτρέμ και στο τραπέζι έπεσε άλλο ένα όνομα που έχει ακουστεί στο παρελθόν.

ΑΕΚ – Κέβιν Μπουά: Προτάθηκε πέρυσι το καλοκαίρι στην ΑΕΚ φεύγοντας από την Βασιλεία και το όνομά του επιστρέφει στο προσκήνιο για την ενίσχυση στα εξτρέμ, αφού επαναπροτάθηκε φέτος καθώς πρόσφατα έμεινε ελεύθερος βάσει ειδικού όρου από τη Λεγανές, με την οποία έκανε μία μετριότατη σεζόν.

Ο λόγος για τον Κέβιν Μπουά την περίπτωση του οποίοι οι άνθρωποι της «Ένωσης» εξετάζουν σοβαρά. Η υπόθεση είναι προσιτή σε οικονομικό επίπεδο. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται σε επικοινωνία με την πλευρά του παίκτη και αναμένεται η απόφαση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Βέβαια τα κουκιά είναι μετρημένα. Η ΑΕΚ αναζητεί λύση για τα αριστερά, ενώ ο παίκτης αγωνίζεται κυρίως στα δεξιά.

Ο 27χρονος winger μέτρησε 26 συμμετοχές, 5 γκολ και 1 ασίστ στην Β'Ισπανίας.

Η περίπτωση του Μπουά είχε απασχολήσει τον Ολυμπιακό τον Απρίλιο του 2020, όταν αγωνιζόταν στη Βασιλεία. Ελβετικά δημοσιεύματα υποστήριζαν, ότι ο παίκτης είχε στα χέρια του πρόταση από τους Πειραιώτες, οι οποίοι έδιναν 570.000 για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο παίκτης ήταν θετικός, αλλά η μεταγραφή δεν προχώρησε. 

Αξίζει να επισημανθεί, ότι δεν χειρίστηκε καλά πέρσι το θέμα της ελευθέρας του με τη Βασιλεία. Κατέληξε τέλη Σεπτεμβρίου σε μια μέτρια ομάδα σαν την Λεγανές που τελικά δεν κατάφερε να ανέβει στην Πριμέρα.

Σημειωτέον, ότι την ίδια εποχή η αξία του στην αγορά μειώθηκε από τα 2,5 εκατ. στα 2 εκατ.Ευρώ, σύμφωνα με το Transfermarkt. H τωρινή του αξία έχει καταβαραθρωθεί στις 600.000 Ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags