Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ" από Γιουνάιτεντ μετά τον Σάντσο - Παίρνει τοπ παίκτη από Ρέαλ!
| 2021-07-01 22:34:00

Δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ" από Γιουνάιτεντ μετά τον Σάντσο - Παίρνει τοπ παίκτη από Ρέαλ!

Sportdog Team
Δεύτερο μεταγραφικό "μπαμ" από Γιουνάιτεντ μετά τον Σάντσο - Παίρνει τοπ παίκτη από Ρέαλ!

Φαίνεται ότι οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν βαλθεί να τρελάνουν την Ευρώπη με τις μεταγραφικές κινήσεις τους το φετινό καλοκαίρι, καθώς λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Άγγλου εξτρέμ από την Ντόρτμουντ ετοιμάζονται να πυροδοτήσουν μια πραγματικά... ατομική βόμβα!

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Έτοιμοι για ένα τεράστιο "μπαμ" είναι οι Κόκκινοι Διάβολοι, σύμφωνα με τους Times, λίγες ώρες μετά την απόκτηση του Τζέισον Σάντσο από την Ντόρτμουντ με 85 εκατομμύρια ευρώ.

Συγκεκριμένα οι Άγγλοι θέλουν να κάνουν δικό τους τον Γάλλο αμυντικό της Ρεάλ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική και πλέον σκέφτεται σοβαρά το μέλλον του μακριά από τη Μαδρίτη.

Ο 28χρονος έχει αρνηθεί πολλές προτάσεις ανανέωσης των Μερένχες κάνοντας ξεκάθαρο ότι το πρόβλημα δεν είναι το οικονομικό, αλλά το γεγονός ότι θέλει να αλλάξει παραστάσεις. Αυτό σημαίνει ότι η Ρεάλ δεν θέλει να τον χάσει... τσάμπα, με το συμβόλαιο του Γάλλου να λήγει την επόμενη χρόνια, έτσι είναι δεν θα πει όχι σε μια πρόταση για εκείνον, έτσι είναι σε διαπραγματεύσεις με την Γιουνάιτεντ.

Οι δύο σύλλογοι δεν έχουν μεγάλη διαφορά στο οικονομικό, μιας και οι Άγγλοι προσφέρουν περίπου 50 εκατομμύρια, ενώ οι Μαδριλένοι θέλουν 10-15 εκατομμύρια παραπάνω για τον παραχωρήσουν. Έτσι όλα δείχνουν ότι η μετακίνηση του Ραφαέλ Βαράν στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι απλά θέμα... χρόνου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags