Facebook Pixel Ατρόμητος: Έτσι έφερε τον δικό του... Τζαβέλλα ο Ατρόμητος - "’Εκλεψε" και πρωτοκλασάτο ταλέντο από τους Big-4
| 2021-07-02 20:27:00

Έτσι έφερε τον δικό του... Τζαβέλλα ο Ατρόμητος - "’Εκλεψε" και πρωτοκλασάτο ταλέντο από τους Big-4

GOALάρες by Εvaggelistis
Έτσι έφερε τον δικό του... Τζαβέλλα ο Ατρόμητος  - "’Εκλεψε" και πρωτοκλασάτο ταλέντο από τους Big-4

Τα οικονομικά δεδομένα με "Χάτζη" και το "κούρεμα" από Αλαφούζο. Μεταγραφικός οργασμός στο Περιστέρι, όπου φτιάχνουν μία εξαιρετική ομάδα για την επόμενη σεζόν. Τα τρία πολύ δυνατά "χτυπήματα", ο στόπερ που έκλεισε και τι περιμένουν από τον Παναθηναϊκό.

Ο Κουλούρης από την Τουλούζ, ο Καρτάλης από τον ΠΑΣ, ο Βασιλαντωνόπουλος από την ΑΕΚ, ο Μπεντινέλι από τον Απόλλων και ο Πισάνο από την Αρζεντίνος Τζούνιορς (ο Γιάννης Αγγελόπουλος, του οποίου ήταν επιλογή, πιστεύει πως θα βγει σπουδαίος ακραίος για την σούπερλιγκα) είναι 5 μεταγραφές μέχρι τώρα του Ατρομήτου. Αντικειμενικά για τα κυβικά της περιστεριώτικης ΠΑΕ είναι... μεταγραφάρες ή για να είμαι πιο ακριβής, μεταγραφές επιπέδου ομάδας που θέλει να μπει στα πλέι οφ...

Μόνο που οι Σπανός- Αγγελόπουλος δεν θα μείνουν σε αυτές.Έχουν δυο ακόμη μεταγραφές, η μία εκ των οποίων ανακοινώθηκε ήδη. Αναφερόμαστε φυσικά στον Δημήτρη Χατζηισαΐα, την επιστροφή του οποίου είχε προαναγγείλει η στήλη. Ο 29χρονος στόπερ γύρισε στο Περιστέρι, αφού δεν υπολογιζόταν στη Ρίζερπορ και το προηγούμενο διάστημα προσπάθησε να κερδίσει χρόνο για να φτάσει σε ευνοϊκό συμβιβασμό με την τουρκική ομάδα. Διότι η Ρίζεσπορ του οφείλει χρήματα και την νέα σεζόν είχε συμβόλαιο 500.000 ευρώ, που θα έπρεπε να το αφήσει κι ενώ στον Ατρόμητο δεν θα κάνει με πάνω από 170 χιλιάρικα.



Ο Χατζηϊσαίας είναι κατά κάποιο τρόπο το ντεζαβού του Κουλούρη, που κι αυτός είχε συμφωνήσει με τον Ατρόμητο και περίμενε να έρθει σε συμβιβασμό με την Τουλούζ για την λύση του συμβολαίου του (τελικά πήρε περίπου 250.000 απο την γαλλική ομάδα) πριν υπογράψει κι ανακοινωθεί στο Περιστέρι. Και μπορεί να τον πείς περίπτωση... Τζαβέλλα του Ατρομήτου γιατί και ο Χατζηϊσαίας είναι στόπερ, που έπαιζε στην Τουρκία, είχε συμβόλαιο και προσπάθησε να αποζημιωθεί πριν επαναπατριστεί και ξαναφορέσει την φανέλα με το Αστέρι.

Γνωστή στους αναγνώστες του "Σκύλου" είναι και η έτερη κίνηση των ανθρώπων του Ατρομήτου, που αφορά τον Μάριο Τζαβίδα, το 18χρονο super talent της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού. Μπορεί τα πολύ υψηλά τροφεία των 175.000 ευρώ να καθυστερούν την ανακοίνωσή της αφού η οικογένεια του άσου προσπαθεί να πείσει τον Αλαφούζο για... ευγενές κούρεμα του ποσού αλλά είτε έτσι, είτε αλλιώς θα κλείσει στην ομάδα των δυτικών προαστείων. Μιλάμε για μεγάλη επένδυση για το μέλλον αλλά και τεράστια επιτυχία αφού θα πάρει πρωτοκλασάτο ταλέντο από ομάδα του πάλαι ποτέ ΠΟΚ!!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags