Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα δεδομένα για τον επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Θέλει να κλείσει το θέμα ο Λουτσέσκου
| 2021-07-06 16:43:00

Νέα δεδομένα για τον επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Θέλει να κλείσει το θέμα ο Λουτσέσκου

Sportdog Team
Νέα δεδομένα για τον επιθετικό στον ΠΑΟΚ - Θέλει να κλείσει το θέμα ο Λουτσέσκου

Μπορεί εδώ και αρκετές ημέρες οι πάντες να θεωρούν ότι η απόκτηση του ανθρώπου που θα ενισχύσει την γραμμή κρούσης του Δικεφάλου του Βορρά να είναι θέμα χρόνου, όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι ακριβώς, με τον Ρουμάνο τεχνικό να είναι σε αναμμένα... κάρβουνα ενόψει προετοιμασίας

ΠΑΟΚ: Νούμερα ένα θέμα στον Δικέφαλο του Βορρά είναι η ολοκλήρωση της απόκτησης του επιθετικού, πριν την έναρξη του βασικού μέρους της προετοιμασίας με τα ονόματα των Ολιβέιρα και Κρμέντσικ να είναι αυτά που βρίσκονται ψηλότερα στην λίστα.

Από την μια ο Τσέχος έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο της ομάδας, ενώ έχει αναφέρει πολλές φορές ότι θέλει να βάλει ξανά τα Ασπρόμαυρα, με τις συζητήσεις της ΠΑΕ και της Μπριζ να είναι σε εξέλιξη. Από την άλλη ο Ολιβέιρα είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ΠΑΕ, όμως εδώ και δέκα μέρες έχει ανεβάσει πολύ τις απαιτήσεις του, χωρίς να έχει αποδεχθεί πλήρως την πρόταση που του έχει γίνει. 

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου θέλει να ολοκληρώσει το ζήτημα άμεσα, ώστε να υπάρχει ακόμα ένας επιθετικός στην προετοιμασία, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες για το θέμα. Όσον αφορά τον Μίκαελ Κρμέντσικ σημαντικό είναι να αναφέρουμε ότι οι Ασπρόμαυροι δεν... παίζουν μόνοι τους, μιας και η Σλάβια Πράγας τον θέλει πολύ, αν και όπως φαίνεται τις τελευταίες μέρες οι πιθανότητες απόκτησής του έχουν μειωθεί σημαντικά. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή των Ερυθρόλευκων για το θέμα: "Είμαστε σε επαφές, υπάρχει ενδιαφέρον. Φυσικά οι πιθανότητες μας είναι περιορισμένες αλλά οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη, κι αν πραγματοποιηθεί η μεταγραφή θα είμαστε ικανοποιημένοι", είπε ο Γίντριχ Τρπισόφσκι για τον στόχο του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags