Facebook Pixel ΑΕΚ: Ένα... βήμα πριν διπλή μεταγραφή η ΑΕΚ - Οι τελευταίες εξελίξεις για Αραούχο και Λε Ταλέκ
| 2021-07-08 19:17:00

Ένα... βήμα πριν διπλή μεταγραφή η ΑΕΚ - Οι τελευταίες εξελίξεις για Αραούχο και Λε Ταλέκ

Sportdog Team
Ένα... βήμα πριν διπλή μεταγραφή η ΑΕΚ - Οι τελευταίες εξελίξεις για Αραούχο και Λε Ταλέκ

Όλο και πιο κοντά βρίσκεται η Ένωση από την ανακοίνωση διπλής μεταγραφικής κίνησης, όπου θα ενισχύσει σημαντικά τους Κιτρινόμαυρους ενόψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς

ΑΕΚ: Κανονικά προχωράνε οι διαδικασίες για την μεταγραφή του Σέρχιο Αραούχο στην Ένωση, ενώ παράλληλα ο Νταμιάν Λε Ταλέκ μετά τις μετρήσεις, περνάει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ανακοινωθεί.

Αρχικά όσον αφορά τον Αργεντίνο, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς είναι στην Αθήνα και αυτή την ώρα βρίσκεται στα γραφεία της ΠΑΕ, ώστε να συζητήσει και να ολοκληρώσει την μεταγραφή. Μάλιστα αρκετοί είναι αυτοί που πιστεύουν πως ακόμα και μέχρι το βράδυ της Πέμπτης (8/7) να υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών, ώστε το Σάββατο (10/7) ο παίκτης της Λας Πάλμας να βρεθεί στην Αθήνα.

Τα πράγματα για τον Γάλλο είναι ακόμα πιο απλά, μιας και έχει συμφωνήσει με τους Κιτρινόμαυρους για συνεργασία δύο χρόνων, έχοντας ετήσιες απολαβές που φτάνουν τα 800.000 ευρώ. Το πρωί της Πέμπτης (8/7) ο Νταμιέν Λε Ταλέκ πέρασε από τις μετρήσεις, ενώ το απόγευμα της ίδιας μέρας βρέθηκε στο Ιατρικό Κέντρο, ώστε να ολοκληρωθεί και το τελευταίο μέρος των εξετάσεων. Ο χρόνος της ανακοίνωσης θα εξαρτηθεί από το από πότε η ΑΕΚ θα έχει στα χέρια της τα αποτελέσματα, για να μπορέσει να προχωρήσει στα παρακάτω.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags