Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ραζβάν Λουτσέσκου: Ανατροπή με τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη από Λουτσέσκου μετά τον Βόλο
| 2021-07-09 21:37:00

Ανατροπή με τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη από Λουτσέσκου μετά τον Βόλο

Sportdog Team
Ανατροπή με τον... φευγάτο στον ΠΑΟΚ - Αποκάλυψη από Λουτσέσκου μετά τον Βόλο

Κόντρα σε όλα τα ρεπορτάζ, ο Ρουμάνος ξεκαθάρισε πως τον υπολογίζει και ότι η αποχώρησή του από την Τούμπα μόνο σίγουρη δεν είναι. Λέτε να έχουμε τη μεγάλη έκπκηξη;

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανέλυσε για πρώτη φορά το σκεπτικό της απόκτησης και της επιμονής του ΠΑΟΚ στον Ολιβέιρα ενώ στάθηκε ονομαστικά και σε παίκτες όπως ο Εσίτι!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός:

Αν είναι ικανοποιημένος από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του:
«Υπάρχουν πολλά. μου άρεσε η θέληση να κερδίσουμε το παιχνίδι, η θέληση να αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού, να αλλάξουμε αυτό που ζητούμε, ακόμη και αν υπάρχει πίεση, μέσα σε 10 μόνο μέρες. Βλέπω ότι οι παίκτες  προσπαθούν να αλλάξουν και να εφαρμόσουν και  να τους αρέσει, χρειαζόμαστε χρόνο. Το άλλο κομμάτι αφορά την έλλειψη ποδοσφαιριστών που είναι πιο έμπειροι, παίξαμε με μια ομάδα πιο νεανική, αυτό που είδαμε μας άρεσε και εφαρμόσαμε όσα κάναμε στην προετοιμασία. Είμαστε όμως στην αρχή της αρχής. 

«Πρέπει να πιέζουμε μπροστά, εξαρτάται από τον στόχο, αν θέλουμε να κυριαρχεί η ομάδα να πιέζει ψηλά, να αναδιοργανωθεί, πρωταρχικό είναι να θέσουμε τον στόχο. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε τον τίτλο, δεν θα είναι εύκολο, αυτό  θέλουμε να κάνουμε, δουλεύουμε στον τρόπο για να δείξουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα είναι η κυρίαρχη ομάδα. Ξέρω ότι θα γίνουν λάθη, αλλά θα πρέπει να επιμένουμε σε έναν τρόπο παιχνιδιού για να κερδίσουμε αυτοπεποίθηση. Να είμαι ξεκάθαρος, δεν κάνω καμία σύγκριση, είναι τελείως διαφορετικά τα όσα συνέβησαν κατά τα δύο χρόνια που έχουν περάσει».

Εσίτι: «Χαρούμενος που επέστρεψα, με βοηθάει πολύ ο Λουτσέσκου»

Αναλυτικά όσα είπε στο PAOK TV: 

«Νιώθω ωραία και είμαι χαρούμενος που είμαι πίσω ξανά στον ΠΑΟΚ και για το πρώτο μου γκολ με την ομάδα. Ο κ. Λουτσέσκου είναι πολύ καλός κόουτς με βοηθάει πάρα πολύ με όσα μου λέει και συζητάμε. Έχω ακούσει τα καλύτερα από όλους. Θέλω να πάρω ευκαιρίες και να παίξω περισσότερο, να βοηθήσω ακόμα περισσότερο».

Πρόσθεσε: «Δεν έχω κάνει κάποια συγκεκριμένη συζήτηση. Ακούω όσα λέει σε όλους τους παίκτες, με βοηθάνε πολύ και ελπίζω να έχουμε καλό μέλλον. Εγώ προσπαθώ πού μέρα με τη μέρα να βελτιώνομαι μέσα από σκληρή δουλειά. Ελπίζω και πιστεύω πως θα δουλέψουμε καλά και θα καταφέρουμε τους στόχους μας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags