Ο Μάικλ Κρμέντσικ παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Metrosport και αποκάλυψε ότι ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να τον αγοράσει από τη Μπριζ, αλλά η τιμή του ήταν υψηλότερη από τα χρήματα που είχε αποφασίσει να πληρώσει ο Ιβάν Σαββίδης στην πρωταθλήτρια Βελγίου.

Παράλληλα ο Τσέχος επιθετικός ευχήθηκε καλή τύχη στον Νέλσον Ολιβέιρα, ενώ υποσχέθηκε ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μάικλ Κρμέντσικ:

-Έστειλες ένα πολύ θερμό μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ μέσω του λογαριασμού σου στο instagram. Μπορείς να μας πεις πώς κατέληξες σε αυτή την κίνηση;

«Το έκανα γιατί οι φίλοι του ΠΑΟΚ είναι γεννημένοι για το ποδόσφαιρο. Σέβομαι τους καλούς ανθρώπους και χωρίς αμφιβολία έπρεπε να τους ευχαριστήσω. Πιστεύω ότι δεν θα με ξεχάσουν, όπως δεν θα τους ξεχάσω κι εγώ».

-Πες μου για τα όσα βίωσες στον ΠΑΟΚ αυτούς τους σχεδόν έξι μήνες που αγωνίστηκες στην ομάδα. Τι κρατάς, ποια είναι τα συναισθήματά σου;

«Τα συναισθήματά μου ήταν ξεκάθαρα από την πρώτη στιγμή. Ήθελα να πετύχω και να κερδίσω τουλάχιστον ένα τρόπαιο, όπως επίσης και να σημειώσω μερικά γκολ. Πιστεύω ότι στο τέλος έκανα τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να μην με ξεχάσουν».

-Θα μπορούσες να φανταστείς το μέλλον σου στον ΠΑΟΚ; Ειδικά αυτό το καλοκαίρι; Ο ΠΑΟΚ πήρε μεν τον Ολιβέιρα αλλά στο ποδόσφαιρο, όπως και στην ζωή ισχύει μερικές φορές το ποτέ μην λες ποτέ...

«Ο ΠΑΟΚ έγραψε στον ατζέντη μου «σας ευχαριστούμε για όλα» κι ότι προσπάθησαν να με αγοράσουν. Προφανώς κόστιζα περισσότερο από ότι το αφεντικό είχε αποφασίσει να δώσει. Είναι κρίμα που δεν έγινε. Όσον αφορά στον νέο επιθετικό, δεν τον γνωρίζω αλλά του εύχομαι καλή τύχη και να δίνει μάχες για τον ΠΑΟΚ».

-Πλέον γνωρίζεις τον ΠΑΟΚ, γνωρίζεις το ελληνικό πρωτάθλημα. Τι πιστεύεις ότι χρειάζεται για να πάρει ο ΠΑΟΚ τον τίτλο;

«Ο ΠΑΟΚ χρειάζεται οι οπαδοί του να μπορούν να πάνε στο γήπεδο, νομίζω αυτό είναι όλο...».

-Πες μου και μερικά πράγματα για την παρουσία σου στο EURO 2020 με την Τσεχία…

«Νομίζω ότι κάναμε καλά πράγματα με την Τσεχία στην διοργάνωση, αλλά ορισμένοι Τσέχοι οπαδοί δεν τα εκτιμάνε και είναι κρίμα. Νομίζω ότι παίξαμε καλά παιχνίδια και σε ό,τι με αφορά προσωπικά είχα τρεις καλές ευκαιρίες να σκοράρω, αλλά ποδόσφαιρο είναι και δεν το κατάφερα».

Στο τέλος θέλησε να κλείσει στέλνοντας ένα νέο μήνυμα, αυτή την φορά μέσω του Metrosport.gr, στους φίλους του Δικεφάλου:

«Θέλω να πω στους οπαδούς του ΠΑΟΚ ότι δεν είναι η τελευταία φορά που είδαν αυτοί εμένα κι εγώ εκείνους. Τόσο εγώ, όσο και η οικογένειά μου αγαπάμε την Ελλάδα και, προς το παρόν τους ευχαριστώ, αλλά θα επιστρέψω κάποια στιγμή.