Facebook Pixel Γκάρεθ Μπέιλ: Απίστευτο! Ομάδα της... Championship είναι φαβορί να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ
| 2021-07-14 22:18:00

Απίστευτο! Ομάδα της... Championship είναι φαβορί να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ

Sportdog Team
Απίστευτο! Ομάδα της... Championship είναι φαβορί να αποκτήσει τον Γκάρεθ Μπέιλ

Μπορεί ο Ουαλός να έδωσε κανονικά το παρών με την εθνική του ομάδα στο πρόσφατο Euro και μπορεί την περασμένη σεζόν να αγωνίστηκε με την Τότεναμ, όμως το μέλλον του δεν φαντάζει πολύ ευοίωνο μιας και φαβορί να τον αποκτήσει είναι σύλλογος που παίζει στην Championship της Αγγλίας

Γκάρεθ Μπέιλ: Το μέλλον του Ουαλού συνεχίζει να είναι αβέβαιο, μιας και ανήκει στην Ρεάλ Μαδρίτης, όμως καμία από τις δύο πλευρές δεν φαίνεται να θέλουν να συνεχίσουν μαζί.

Ο 32χρονος έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, ενώ πριν το Euro ακουγόταν μέχρι και για απόσυρση του πρώην παίκτη της Τότεναμ. Ωστόσο τα πράγματα είναι ακόμα θολά, με τους μπουν να χρίζουν φαβορί ομάδα έκπληξη για την συνέχεια της καριέρας του.

Πιο συγκεκριμένα η... Κάρντιφ της Championship δίνεται εδώ και μερικές εβδομάδες στο 2.50 για να τον αποκτήσει, ενώ ακριβώς μετά ακολουθεί ομάδα από το πρωτάθλημα του MLS με 7.00. Στο 12.50 συναντάται η Τότεναμ να είναι ο επόμενος σύλλογος του Γκάρεθ Μπέιλ, ενώ ομάδες όπως η Τσέλσι, η Άρσεναλ και η Μάντσεστερ Σίτι αποτελούν ακόμη μεγαλύτερα αουτσάιντερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags