ΑΕΚ - Σεμπαστιάν Τουνέκτι: "Φωτιά" στο μεταγραφικό σκηνικό της Ένωσης βάζουν αναφορές από την Τυνησία.

Όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός της χώρας shemsfm οι Κιτρινόμαυροι έχουν ενδιαφερθεί για τον παίκτη της Μπόντο Γκλιμτ και μάλιστα φέρεται να έχει γίνει και πρόταση από την ΠΑΕ.

Ο 19χρονος είναι μισός Τυνήσιος και μισός Νορβηγός και αγωνίζεται κυρίως ως αριστερό εξτρέμ, ενώ μπορεί να παίξει και δεξιά, ενώ το καλό του πόδι είναι το δεξί.

Ο φερόμενος ως στόχος της ΑΕΚ, Σεμπαστιάν Τουνέκτι, έχει συμβόλαιο μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023, ενώ έχει αγωνιστεί στις μικρές εθνικές ομάδες της Νορβηγίας, όμως φαίνεται να έχει επιλέξει αυτή της Τυνησίας για τους άνδρες, χωρίς όμως να έχει αγωνιστεί ακόμα.