Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: "Deal με Ολυμπιακό - Αυτός καθυστερεί τη μεταγραφή - Σε τέλμα ο ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για ΑΕΚ
| 2021-07-24 10:05:00

Κούγιας: "Deal με Ολυμπιακό - Αυτός καθυστερεί τη μεταγραφή - Σε τέλμα ο ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για ΑΕΚ

του Γιώργου Κτενά
Κούγιας: "Deal με Ολυμπιακό - Αυτός καθυστερεί τη μεταγραφή - Σε τέλμα ο ΠΑΟ" - Ατάκα-φωτιά για ΑΕΚ

Η συμφωνία του με τους Πειραιώτες και η πρόβλεψη για το νέο πρωτάθλημα. Ο Αλέξης Κούγιας μιλάει στο Sportdog.gr για τον παίκτη που πούλησε στο Λιμάνι, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί και αναλύει τις πρώτες μεταγραφές του Big-4 ενόψει της επόμενης σεζόν.

Ολυμπιακός - Αλέξης Κούγιας: Όλη την αλήθεια γύρω από τη μεταγραφή τού νεαρού άσου στο Λιμάνι αποκάλυψε μέσω τού sportdog.gr ο Αλέξης Κούγιας, καθώς ενώ ο παίκτης θεωρείται κλεισμένος από τους Ερυθρόλευκους δεν έχει ακόμα υπογράψει επίσημα την μετακίνησή του στους Πειραιώτες.

Ακόμα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ χαρακτήρισε φαβορί για το νέο πρωτάθλημα τον Ολυμπιακό, ενώ μίλησε με κολακευτικά λόγια για την ΑΕΚ και πώς την περιμένει τη νέα αγωνιστική περίοδο.

"Έχω συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό - Αυτός καθυστερεί τη μεταγραφή - Δεν τον υπολογίζουμε"

"Εγώ με τον Ολυμπιακό έχω συμφωνήσει για τη μεταγραφή του Πινακά και έχουμε συμφωνήσει τα ποσά, τον τρόπο καταβολής αλλά και το ποσοστό μεταπώλησης. Την ολοκλήρωση της μεταγραφής την καθυστερεί ο μάνατζερ του Πινακά ο οποίος ζητάει συνεχώς προθεσμία γιατί δήθεν θα φέρει πρόταση από το εξωτερικό. Και δεν πηγαίνει να συμφωνήσει τη μεταγραφή στον Ολυμπιακό και να υπογράψει το συμβόλαιο ο παίκτης", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Α. Κούγιας και στη συνέχεια πρόσθεσε:

"Αυτό το πράγμα, για την πρόταση που θα φέρει από ομάδα του εξωτερικού, το λέει εδώ και έναν χρόνο. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφή, γιατί έχει κάνει καλή πρόταση ο Ολυμπιακός και εμείς δεν τον υπολογίζουμε στο ρόστερ μας τον Πινακά. Όχι γιατί δεν είναι καλός παίκτης αλλά γιατί είμαστε βέβαιοι για τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Για αυτό και έχουμε αποκτήσει στη θέση του παίκτη από το εξωτερικό που θα έρθει τις επόμενες μέρες στην ΑΕΛ". 

"Φαβορί ο Ολυμπιακός - Σε τέλμα ο Παναθηναϊκός" - Ατάκα-"φωτιά" για την ΑΕΚ

Θα μου πείτε δύο λόγια για το πώς βλέπετε, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ;

"Ο Ολυμπιακός είναι πολύ μπροστά και βλέπω ουσιαστικά να καταργείται η ανταγωνιστικότητα του πρωταθλήματος, θεωρώ ότι είναι φαβορί και θα έχει και καλή πορεία στην Ευρώπη. Ο ΠΑΟΚ έχει μια βάση από πέρσι, δεν γνωρίζω όμως πόσες και ποιες μεταγραφές θα κάνει ακόμα για να μπορώ να πω περισσότερα. Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο απόλυτο τέλμα, ναι μεν πήρε δύο καλούς παίκτες -  Κυρίως τον Κώτσιρα, για τον οποίο είχα επιτεθεί στον Φαν'τ Σιπ γιατί δεν τον έχει στην Εθνική, αλλά και τον Ρούμπεν Πέρεθ με τις γεμάτες χρονιές στην Ισπανία - Αν και αυτός είναι παίκτης από αυτούς που υπάρχουν κατά δεκάδες στην Ισπανία και δεν είναι παίκτης που θα ανεβάσει το επίπεδο του Παναθηναϊκού. Οι Πράσινοι θέλουν τερματοφύλακα, αριστερό μπακ, δύο στόπερ, ενώ θέλουν και παραγωγικούς μέσους. Επίσης, πλην του Χατζηγιοβάνη δεν έχει εξτρέμ, ενώ ο Μακέντα με τον ταλέντο Καμπετσή είναι μόνοι στα φορ". 

Για την ΑΕΚ ποια είναι η άποψή σας, σύμφωνα με όσα βλέπουμε μέχρι στιγμής;

"Θεωρώ ότι θα είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πέρσι - Όχι σε επίπεδο να αμφισβητήσει τον Ολυμπιακό, αλλά για τη δεύτερη θέση. Η ΑΕΚ απέκτησε δύο πολύ καλά στόπερ, πήρε τον Αραούχο που είναι καλύτερος από τον Ολιβέιρα, όμως χρειάζεται να βρει αντικαταστατη του Σιμόες στα χαφ. Και πρέπει να βρει έναν ακόμα εξτρέμ επιπέδου Λιβάι Γκαρσία, παρά τη βελτίωση του Αλμπάνη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμφώνησε με Κούγια ο Ολυμπιακός - "Έκλεισε" η μεταγραφή στο λιμάνι - Το ανακοίνωσε η ΑΕΛ!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags