Facebook Pixel Άρης: Το επόμενο μεγάλο "μπαμ" του Καρυπίδη - Κυνηγάει παικταρά από Αγγλία
| 2021-08-09 15:31:00

Το επόμενο μεγάλο "μπαμ" του Καρυπίδη - Κυνηγάει παικταρά από Αγγλία - Έπαιξε χθες στην Premier

Sportdog Team
Το επόμενο μεγάλο "μπαμ" του Καρυπίδη - Κυνηγάει παικταρά από Αγγλία - Έπαιξε χθες στην Premier

Από 40 κύματα περνά η προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" να φέρουν εις πέρας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους.

Άρης: Ο Αμπουμπακάρ Καμαρά εξακολουθεί να αποτελεί τη βασική επιλογή για τη γραμμή κρούσης και, παρά την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της συμφωνίας, ο επικεφαλής της ΠΑΕ θα παλέψει μέχρι... τέλους, για να ολοκληρώσει τη συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή.

Από 40 κύματα περνά η προσπάθεια των "κιτρινόμαυρων" να φέρουν εις πέρας την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία τους. Ο Καμαρά παίζει σκληρό μπρα-ντε-φερ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, θέλοντας να πετύχει την καλύτερη δυνατή συμφωνία όσον αφορά τις αποδοχές του και τη στιγμή που η Φούλαμ έχει συμφωνήσει ως προς τα χρήματα που θα εισπράξει, για να τον αφήσει. Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν υψηλότερο συμβόλαιο, δοκιμάζοντας τις... αντοχές του Καρυπίδη. Ο τελευταίος, όμως, δεν εγκαταλείπει την προσπάθεια, αν και ήδη, όπως αναφέραμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, τα ποσά που έχει προσφέρει στη Φούλαμ και τον ατζέντη του Καμαρά (σ.σ: περί τα 5 εκ. ευρώ, ίσως και παραπάνω) ξεφεύγουν από τα "λογικά" όρια.

Μέχρι στιγμής, δεν φαίνεται ότι υπάρχει συγκεκριμένο deadline, αναφορικά με το πόσο ακόμη ο Αρης θα ασχοληθεί με τον μαυριτανό επιθετικό. Οι Θεσσαλονικείς τον έχουν στο στόχαστρο εδώ και τουλάχιστον δύο μήνες και, όπως αφήνεται να εννοηθεί, θα εξαντλήσουν τα περιθώρια, για να τον κάνουν δικό τους.

Επαιξε στην πρεμιέρα

Στο 88' της αναμέτρησης μπήκε ο Καμαρά, στην πρεμιέρα της Premier League. Η Φούλαμ ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 κόντρα στη Φούλαμ και ο Μάρκο Σίλβα τον έριξε στο παιχνίδι προς το τέλος του παιχνιδιού. Αυτό δε σημαίνει, βέβαια, ότι βρίσκεται και στα πλάνα του Πορτογάλου, ούτε αλλάζει το ευρύτερο στάτους, που έχει διαμορφωθεί όσον αφορά το ενδιαφέρον του Αρη.

Πηγή: metrosport.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags