Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Έσκασε τώρα! Εμφανίστηκε δυνατός αντίπαλος του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο - Ομάδα με πολλά λεφτά
| 2021-08-16 16:50:00

Έσκασε τώρα! Εμφανίστηκε δυνατός αντίπαλος του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο - Ομάδα με πολλά λεφτά

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Εμφανίστηκε δυνατός αντίπαλος του ΠΑΟΚ για Τζιοβίνκο - Ομάδα με πολλά λεφτά

Συνεχίζεται το σήριαλ για την υπόθεση του Ιταλού ποδοσφαιριστή και μάλιστα ρεπορτάζ από χώρα του εξωτερικού αναφέρει ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει ισχυρό αντίπαλο προσπάθεια που κάνει για να καταφέρει να τον αποκτήσει

ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Σταθερά πολύ ψηλά στις λίστες του Δικεφάλου του Βορρά είναι ο Ιταλός ποδοσφαιριστής, όμως η υπόθεση αποδέσμευσής του από την Αλ Χιλάλ τελικά αποδείχθηκε τεράστια πρόβλημα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη Σαουδική Αραβία αναφέρουν πως υπάρχει εμπλοκή της Αλ Αχλί που θέλει να κάνει δικό της τον 34χρονο. Μάλιστα όπως γράφουν είναι διατεθειμένοι να καλύψουν όλες τις απαιτήσεις της τωρινής ομάδας του, ώστε να καταφέρουν να πάρουν την υπογραφή του.

Παράλληλα το δημοσίευμα αναφέρει πως οι ιθύνοντες της Αλ Χιλάλ είναι έξαλλοι με τον στόχο του ΠΑΟΚ, Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, μιας και δεν δείχνει διατεθειμένος να υπογράψει οποιονδήποτε συμβιβασμό με τον σύλλογο, μιας και θέλει να πάρει το μέγιστο οικονομικό όφελος από τη λύση του συμβολαίου του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags