ΠΑΟΚ - Βίκτορ Κλάεσον: Στο Metropolis 95.5 Μίλησε ο Ντμίτρι Νερσιπορένκο, πολύ καλός φίλος του Σουηδού παίκτη της Κράσνονταρ.

"Πριν από κάποια χρόνια δεν θα μπορούσαμε να μιλάμε για τον Βίκτορ γιατί η Κράσνονταρ ήταν στο υψηλότερο επίπεδο.

Μετά ήρθε κα ο τραυματισμός του και μετά δεν μπόρεσε να βρει τον ρόλο που ήθελε. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλο κλαμπ και θα τον βοηθήσει. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και το πλεονέκτημά του είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε συνθήκη. Αν δεν έχει κάποιο πρόβλημα και συναντήσει καλό περιβάλλον, θα βοηθήσει πολύ. Ξέρω ότι θα κάνει την καλύτερη επιλογή και αυτές οι συζητήσεις είναι καλύτερα να μένουν κρυφές."

Για τον χαρακτήρα του υπογράμμισε: "Είναι πολύ επαγγελματίας. Δεν μπορώ να το περιγράψω. Δεν είναι κλασικός παίκτης που έχει το μυαλό του στα χρήματα και στο ποδόσφαιρο. Είναι μορφωμένος άνθρωπος. Παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης. Έχει την ικανότητα και την θέληση. Αν του ζητήσεις να παίξει σέντερ μπακ, θα παίξει".

Κατέληξε λέγοντας: "Ο τραυματισμός του ήταν πολύ σοβαρός, χρειάστηκε και μόσχευμα. Έχασε περίπου ένα 15% σαν παίκτης. Πιστεύω ότι μπορεί να επανέλθει γιατί είναι επαγγελματίας. Είναι και νεαρός, δεν είναι μεγάλος", είπε για το θέμα ΠΑΟΚ και Βίκτορ Κλάεσον.