Facebook Pixel Euro 2020: ΣΟΚ στην Αγγλία - Τεράστια η διασπορά του κορωνοϊού μετά το Euro - Απίστευτος αριθμός κρουσμάτων
| 2021-08-20 22:35:00

ΣΟΚ στην Αγγλία - Τεράστια η διασπορά του κορωνοϊού μετά το Euro - Απίστευτος αριθμός κρουσμάτων

Sportdog Team
ΣΟΚ στην Αγγλία - Τεράστια η διασπορά του κορωνοϊού μετά το Euro - Απίστευτος αριθμός κρουσμάτων

Πολλοί ήταν οι επιστήμονες που πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος τόνιζαν πως το Νησί θα μετατραπεί σε μια υγειονομική βόμβα και μόλις ενάμισι μήνα μετά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας πάγωσαν τους πάντες

Euro 2020: Η Αγγλία ήταν μια από τις χώρες που φιλοξένησαν αγώνες του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος, έχοντας μάλιστα την... τιμή να γίνουν στο Γουέμπλεϊ τόσο οι ημιτελικοί, όσο και ο τελικός κάτι που έδωσε τη δυνατότητα σε πολλούς οπαδούς να βρεθούν στις εξέδρες μετά από αρκετό καιρό απουσίας.

Αυτό όμως φαίνεται ότι μετέτρεψε το Νησί σε υγειονομική βόμβα, καθώς σύμφωνα με τα στοιχεία υπήρξαν σχεδόν 10.000 νέα κρούσματα κορωνοϊού, που σχετίζονται με την διοργάνωση, με το 1/3 των ατόμων να εκδηλώνουν συμπτώματα μόλις δύο ή τρεις μέρες μετά την παρουσία τους στις εξέδρες.

Παράλληλα έγινε σύγκριση με το τουρνουά του Γουίμπλεντον που έγινε λίγες μέρες μετά και βρέθηκα ν περίπου 300.000 άτομα να το παρακολουθούν, όπου εμφανίστηκαν μόλις 881 κρούσματα, κάτι που σημαίνει ότι κάτι έγινε πολύ λάθος στο Euro 2020.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags