Ματέους Ολιβείρα: Το όνομα του 27χρονου επιτελικού μέσου, που είναι γιος του παλαίμαχου Βραζιλιάνου επιθετικού Μπεμπέτο, έπεσε στο... τραπέζι τόσο για τον Παναθηναϊκό όσο και για τον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα από την Πορτογαλία.

Πιο συγκεκριμένα η Record έγραψε πως μετά την περιπλάνηση του Βραζιλιάνου σε Βιτόρια Γκιμαράες και Κοριτίμπα, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας, που ανήκει, δεν τον έχει στα βασικά πλάνα με αποτέλεσμα να προπονείται με τους νέους και ο ατζέντης του να τον έχει προτείνει στις δύο ελληνικές ομάδες, οι οποίες όμως δεν δείχνουν τη θέληση να τον αποκτήσουν χωρίς να γίνεται γνωστός ο λόγος.

Πιθανή αιτία, γράφουν οι Πορτογάλοι είναι οι αποδοχές του παίκτη που είναι στο 1 εκατομμύριο τον χρόνο, με τους Πράσινους και τον Δικέφαλο του Βορρά να μην θέλουν να πληρώσουν τέτοια ποσά. Ενδεικτικό των προσδοκιών που είχαν στην Σπόρτινγκ για τον παίκτη είναι το γεγονός πως ο Ματέους Ολιβέιρα έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 60 εκατομμύρια ευρώ, με τον σύλλογο της Λισαβόνας τώρα να ψάχνει πως θα τον... ξεφορτωθεί.