Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ντεμαράζ Παναθηναϊκού - Έκλεισε παιχταρά που αλλάζει τα δεδομένα και έρχεται Αθήνα
| 2021-08-23 22:44:00

Ντεμαράζ Παναθηναϊκού - Έκλεισε παιχταρά που αλλάζει τα δεδομένα και έρχεται Αθήνα

Sportdog Team
Ντεμαράζ Παναθηναϊκού - Έκλεισε παιχταρά που αλλάζει τα δεδομένα και έρχεται Αθήνα

Ακόμα μια μεταγραφή είναι ένα βήμα μακριά ώστε να ολοκληρώσουν οι Πράσινοι που τις τελευταίες ώρες φαίνονται να είναι αρκετά ενεργοί και μάλιστα με ποδοσφαιριστή που μπορεί να προσθέσει μεγάλη ποιότητα στην ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Ένα βήμα μακριά είναι οι Πράσινοι από την απόκτηση του Ματεόυς Βιτάλ από την Κορίνθιανς με την μορφή δανεισμού με ένα χρόνο, με το όνομα του διεθνούς, με την Κ23 της Βραζιλίας, να είναι εδώ και μέρες στα σενάρια.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, μπορεί αρχικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς να μην ήταν αρκετά ζεστός ώστε να τον φέρει στο Τριφύλλι όμως η αποτυχία άλλων στόχων είχε ως αποτέλεσμα να καμφθούν οι αντιστάσεις του και να ανάψει το... πράσινο φως για να προχωρήσει σε συμφωνία με την βραζιλιάνικη ομάδα.

Η συμφωνία μεταξύ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και της Κορίνθιανς προβλέπει μονοετή δανεισμό, με κάλυψη 100% του συμβολαίου του Ματέους Βιτάλ από τους Πράσινους και οψιόν αγοράς ύψους 4 εκατομμυρίων ευρώ για το 50% των δικαιωμάτων του παίκτη, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ποδοσφαιριστής, που αγωνίζεται σαν επιτελικός μέσος, αναμένεται τις επόμενες μέρες στην χώρα μας ώστε να περάσει ιατρικά και να υπογράψει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags