Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ματέους Βιτάλ: Έτσι "κλείνει" το μεγάλο deal με Βιτάλ ο ΠΑΟ - Έναν χρόνο δανεικός - Πώς τον αγοράζει
| 2021-08-24 10:14:00

Έτσι "κλείνει" το μεγάλο deal με Βιτάλ ο ΠΑΟ - Έναν χρόνο δανεικός - Πώς τον αγοράζει

Sportdog Team
Έτσι "κλείνει" το μεγάλο deal με Βιτάλ ο ΠΑΟ - Έναν χρόνο δανεικός - Πώς τον αγοράζει

Ο Παναθηναϊκός είναι έτοιμος να ολοκληρώσει ένα σημαντικό deal με την απόκτηση του Ματέους Βιτάλ από την Κορίνθιανς. Δανεικός θα έρθει ο παίκτης, διαβάστε λεπτομέρειες.

Παναθηναϊκός - Ματέους Βιτάλ: Πολύ κοντά στην μεταγραφή του Ματέους Βιτάλ, με την μορφή δανεισμού, βρίσκονται στο Τριφύλλι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Βραζιλία και συγκεκριμένα από την "Globo" και τη "Lance", οι συζητήσεις Παναθηναϊκού και Κορίνθιανς είναι σε προχωρημένο στάδιο.

Όπως τονίζεται, το deal προβλέπει τον δανεισμό του 23χρονου επιτελικού μέσου για έναν χρόνο. Ο Παναθηναϊκός θα καλύψει όλο το συμβόλαιό του και στη συνέχεια θα έχει οψιόν αγοράς του 50% των δικαιωμάτων του για 4 εκατ. ευρώ από την Κορίνθιανς, που κατέχει το 85% του ποδοσφαιριστή.

Ο Βιτάλ έχει συμβόλαιο ως το 2023 με την Κορίνθιανς, ωστόσο ήθελε να δοκιμάσει την τύχη του στην Ευρώπη και από τη στιγμή που προέκυψε το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού έκανε σαφές πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags