Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σίντκλεϊ: Στάζουν μέλι για Σίντκλεϊ - "Πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου"
| 2021-08-24 21:26:00

Στάζουν μέλι για Σίντκλεϊ - "Πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου"

Sportdog Team
Στάζουν μέλι για Σίντκλεϊ - "Πολύ καλή λύση για τον ΠΑΟΚ - Έπαιξε ρόλο ο Μιρτσέα Λουτσέσκου"

Λεπτομέρειες μένουν για να φορέσει και επίσημα τα Ασπρόμαυρα ο Βραζιλιάνος αριστερός μπακ και αυτά που αναφέρουν άνθρωποι που τον έχουν δει στη δράση κάνουν λόγο για πολύ καλή λύση για τον Δικέφαλο του Βορρά

ΠΑΟΚ - Σίντκλεϊ: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο Ουκρανός δημοσιογράφος, Αρτέμ Ομελιανένκο, όπου αναφέρθηκε για τον Βραζιλιάνο αμυντικό που είναι ένα βήμα μακριά από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Για τον Σίντκλεϊ: "Τον ξέρω ασφαλώς αλλά δεν παίζει συχνά στην Ντιναμό, δεν είναι βασικός. Αυτή τη σεζόν έπαιξε 28 λεπτά σε 5 αγώνες. Στη θέση του παίζει ο διεθνής Ουκρανός Βιτάλι Μικολένκο που είναι πολύ ποιοτικός, πιο νέος και πιο γρήγορος από τον Σίντκλεϊ. Αλλά ο Βραζιλιάνος έχεις καλά επιθετικά στοιχεία. Μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις αντίπαλες άμυνες. Θα τελειώσει σύντομα με τον ΠΑΟΚ γιατί η Ντιναμό θέλει να τον δώσει".

Αν μπορεί να είναι βασικός στον ΠΑΟΚ γιατί του λείπει χρόνος συμμετοχής: "Μπορεί να είναι μια καλή λύση για τον ΠΑΟΚ γιατί είναι Βραζιλιάνος. Μπορεί να μην του άρεσε ο καιρός εδώ στο Κίεβο και να μην μπόρεσε να προσαρμοστεί. Στην Ελλάδα ίσως είναι διαφορετικά".

Αν είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Λέο Μάτος και αν έχουν κοινά στοιχεία: "Ο Λέο Μάτος ήταν παίκτης άλλου επιπέδου, το έδειξε τόσο στην Τσερνομόρετς όσο και στη Ντνίπρο. Πιστεύω ότι ο Μάτος είναι γρηγορότερος. Ο Σίντκλεϊ πέτυχε κάποια γκολ με την Ντιναμό Κιέβου αλλά όχι κόντρα σε υψηλού επιπέδου αντιπάλους. Αλλά πιστεύω ότι ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είδε προοπτική σε αυτόν και πιστεύω μίλησε πολύ με τον Ραζβάν για τον ΣΪντκλει και κάποια στοιχεία του άρεσαν. Πιστεύω ότι μπορεί να παίξει καλά στον ΠΑΟΚ. Τότε η Ντιναμό θα τον πουλήσει στον ΠΑΟΚ", ανέφερε ο Ουκρανός δημοσιογράφος για τον Σίντκλεϊ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags