Facebook Pixel ΑΕΚ: Μεταγραφικός "οργασμός" στην ΑΕΚ - "Μπαμ-μπουμ" μετά τον Ζούμπερ - Έτσι φέρνει Γέφτιτς! (vid)
| 2021-08-30 08:52:00

Μεταγραφικός "οργασμός" στην ΑΕΚ - "Μπαμ-μπουμ" μετά τον Ζούμπερ - Έτσι φέρνει Γέφτιτς! (vid)

Sportdog Team
Μεταγραφικός "οργασμός" στην ΑΕΚ - "Μπαμ-μπουμ" μετά τον Ζούμπερ - Έτσι φέρνει Γέφτιτς! (vid)

Εντυπωσιακό μεταγραφικό ντεμαράζ κάνει η Ένωση τις τελευταίες ώρες, καθώς μετά την σπουδαία μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ, ετοιμάζεται να ντύσει στα κιτρινόμαυρα και τον Ντάρκο Γέφτιτς.

ΑΕΚ: Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν σταματάει στον Ζούμπερ και θέλει να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τους Κιτρινόμαυρους, φέρνοντας στην ομάδα τον Γέφτιτς.

Μάλιστα, ο 28χρονος Ελβετός φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα από την μεταγραφή του στην ΑΕΚ, η οποία θα προσθέσει έναν παίκτη στο ρόστερ της με πολλές δημιουργικές ικανότητες, αφού αγωνίζεται και ως οκτάρι και ως δεκάρι.

Ο αριστεροπόδαρος άσοςπιθανότατα θα αποκτηθεί δανεικός με οψιόν αγοράς από την Ρούμπιν Καζάν, η οποία ψαχνόταν να διώξει κάποιον ξένο παίκτη της, αφού είχε ξεπεράσει το επιτρεπτό όριο, μετά την απόκτηση του Δανού εξτρέμ, Άντερς Ντρέιερ από τη Μίντιλαντ για 7 εκατ. ευρώ.

Ο Ντάρκο Γέφτιτς αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Βασιλείας και πέρασε από όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες της Ελβετίας, όχι όμως και από την Ανδρών.

Από το 2014 μέχρι το 2020 έπαιξε στη Λεχ Πόζναν (τον πρώτο χρόνο δανεικός και μετά με μεταγραφή), ενώ τον Ιανουάριο του 2020 τον αγόρασε για 550.000 ευρώ η Ρούμπιν Καζάν.

Την περασμένη σεζόν είχε 25 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ στο ρωσικό πρωτάθλημα, ενώ φέτος έχει 6 εμφανίσεις (τις 4 βασικός) και 1 γκολ. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags