Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Νέες εξελίξεις στο θέμα Λιάγιτς - ΠΑΟΚ - Δηλώσεις "φωτιά" από δημοσιογράφο που ασχολείται με Μπεσίκτας
| 2021-08-30 21:12:00

Νέες εξελίξεις στο θέμα Λιάγιτς - ΠΑΟΚ - Δηλώσεις "φωτιά" από δημοσιογράφο της Μπεσίκτας

Sportdog Team
Νέες εξελίξεις στο θέμα Λιάγιτς - ΠΑΟΚ - Δηλώσεις "φωτιά" από δημοσιογράφο της Μπεσίκτας

Νέα τροπή στην πιθανή μετακίνηση του έμπειρου Σέρβου ποδοσφαιριστή στον Δικέφαλο του Βορρά από την τουρκική ομάδα βάζουν τα όσα είπε ρεπόρτερ των Αετών σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

ΠΑΟΚ - Άντεμ Λιάγιτς: Στο ραδιόφωνο του Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο Τούρκος δημοσιογράφος που ασχολείται με θέματα Μπεσίκτας, Αγκούν Γκουρλέρ, όπου και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Σέρβου και την πιθανή μετακίνησή του στον Δικέφαλο του Βορρά.

Για την περίπτωση του Λάγιτς: "Εχει μεγάλο συμβόλαιο για τα οικονομικά δεδομένα της Μπεσίκτας, παίρνει πάνω από 3 εκατ.ευρώ ετησίως. Του έχει δώσει άδεια να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του, θέλει η Μπεσίκτας να απαλλαγεί από το συμβόλαιό του και θεωρώ πιθανή τη μεταγραφή. Για τη Σαμπντόρια αυτά που ακούγονται είναι φήμες, ο ΠΑΟΚ δεν έχει κάνει επίσημη πρόταση αλλά είναι γνωστό το ενδιαφέρον του. Μια ικανοποιητική προσφορά θα ήταν να καλύψει ο ΠΑΟΚ 1,5 εκατ.ευρώ από το συμβόλαιό του".

Για το τι λέει ο παίκτης και το περιβάλλον του: "Ηθελε να κρατήσει τη θέση του ως το δεκάρι της Μπεσίκτας αλλά δεν ήταν στα πλάνα της ομάδας. Ο Άντεμ Λιάγιτς θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και τις τελευταίες τρεις εβδομάδες προπονείται μόνος του ο παίκτης", είπε για το πιθανό "μπαμ" του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags