Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ξένος παίκτης - Βρίσκει παλιό του συμπαίκτη (ΦΩΤΟ)
| 2021-09-01 16:33:00

Και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ξένος παίκτης - Βρίσκει παλιό του συμπαίκτη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Και επίσημα παρελθόν από τον ΠΑΟΚ ξένος παίκτης - Βρίσκει παλιό του συμπαίκτη (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να ήταν γνωστό εδώ και μέρες ότι ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά πρόκειται να δοθεί δανεικός σε άλλη ομάδα, όμως την Τετάρτη (2/9) η μετακίνησή του πήρε και επίσημη μορφή.

ΠΑΟΚ - Νίκα Νινούα: Επίσημα παίκτης, για έναν χρόνο, είναι από την Τρίτη (2/9) ο νεαρός αμυντικός του Δικεφάλου του Βορρά, μιας και η Ανόρθωση ανακοίνωσε την μετακίνησή του.

Έτσι μετά τον Αμρ Ουάρντα ακόμα ένας παίκτης των Ασπρόμαυρων θα αγωνιστεί αυτή τη χρονιά στην Κυρία, ικανοποιώντας με αυτόν τον τρόπο τα θέλω του προπονητή της ομάδας, Τιμούρ Κετσπάγια.

"Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον ποδοσφαιριστή Nika Ninua, που αποκτήθηκε με μονοετή δανεισμό από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο ποδοσφαιριστής επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 32.

Ο Ninua γεννήθηκε στις 22/6/1999 στην Τιφλίδα της Γεωργίας και αναδείχθηκε μέσα από τις ακαδημίες της πλέον επιτυχημένης ομάδας της χώρας Ντινάμο. Από το 2017 προωθήθηκε στην πρώτη της ομάδα και αγωνίστηκε σε 99 επίσημους αγώνες με τη φανέλα της σκοράροντας 14 φορές. Το 2020 πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ και στην περσινή σεζόν κατέγραψε 12 συμμετοχές και δυο γκολ. Υπήρξε διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές της Γεωργίας.

Καλωσορίζουμε τον ποδοσφαιριστή και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τα χρώματα της ομάδας μας", αναφέρει η ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τον δανεισμό του παίκτη του ΠΑΟΚ, Νίκα Νινούα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags