Ιβάν Σαββίδης - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95,5 φιλοξενήθηκε ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης με τη Νέα Δημοκρατία, Στράτος Σιμόπουλος και μίλησε για το τι γίνεται με την κατασκευή της Νέας Τούμπας, ενώ αναφέρθηκε και στον Ιβάν Σαββίδη.

«Είμαι ένας κυβερνητικός βουλευτής. Έχω εκπλαγεί από τις διαρροές. Γιατί δεν ενημερωνόμαστε επισήμως; Άλλο να λέμε ότι κληθήκαμε κι άλλο δεν πήγαμε. Ο ΠΑΟΚ πιστεύει ότι η κυβέρνηση κωλυσιεργεί στην κατασκευή της Νέας Τούμπας; Η απάντηση είναι όχι. Το Ταμείο Ανάκαμψης μπαίνει τώρα στη συζήτηση.

Περιμένει κάτι από εκεί ο ΠΑΟΚ; Ας μας πουν δημόσια. Ο ΠΑΟΚ περίμενε το Ειδικό Χωρικό Σχέδιο και τώρα μας αναφέρει για το Ταμείο Ανάκαμψης. Εγώ καλώ εδώ και τώρα την κυβέρνηση να βγει επίσημα και να τελειώσει το θέμα με το Καυτανζόγλειο. Το ίδιο να κάνει και ο ΠΑΟΚ. Φέτος, δεν πάει εκεί με τίποτα ο ΠΑΟΚ. Θέλω και τις δυο πλευρές να τοποθετούν επίσημα για να τελειώνει το θέμα».

Ο κ.Σιμόπουλος συνέχισε εκτιμώντας ότι «ο κ. Σαββίδης αναβάλλει τις επενδύσεις του. Για τον ΟΛΘ είναι γνωστό. Το έργο της προβλήτας προχωράει; Με το Μακεδονία Παλλάς τι γίνεται; Για τον ΠΑΟΚ θέλω να το δω. Μόλις υπογραφεί το Προεδρικό Διάταγμα να δω ότι μπαίνουν λεφτά για την κατασκευή της Νέας Τούμπας».

Απάντηση με... καρφάρες από ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απάντησε στις δηλώσεις του βουλευτή Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου που έκανε στο Metropolis 95,5 περί «αναβολής των επενδύσεων του Ιβάν Σαββίδη».

Αναλυτικά η θέση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Ο κυβερνητικός βουλευτής Θεσσαλονίκης κ. Σιμόπουλος, καλά θα κάνει να μην επιδιώκει δημόσιες υποδείξεις και εκτιμήσεις για την επιχειρηματική εμβέλεια και τα σχέδια του κ. Σαββίδη, πράγματα αντίθετα με αυτά που βλέπει και αναγνωρίζει και ο τελευταίος κάτοικος της Β. Ελλάδας. Διότι προφανώς είναι και ανενημέρωτος.

Όπως πιθανόν ήταν και πέρυσι όταν ομάδα της πόλης στην οποία εκλέγεται βρέθηκε στο στόχαστρο ομόσταβλού του κι εκείνος απλά…σιώπησε»