Facebook Pixel Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Ατάκες "φωτιά" από τον Ραντζέλοβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν είναι πισωγύρισμα - Όνειρό μου ήταν να..." (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-09-09 23:59:00

Ατάκες "φωτιά" από τον Ραντζέλοβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν είναι πισωγύρισμα - Όνειρό μου ήταν να..." (Vid)

Sportdog Team
Ατάκες "φωτιά" από τον Ραντζέλοβιτς για Ολυμπιακό - "Δεν είναι πισωγύρισμα - Όνειρό μου ήταν να..." (Vid)

Επίσημα παίκτης της Λεγκανές είναι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων καθώς παρουσιάστηκε από την ισπανική ομάδα και μάλιστα έκανε δηλώσεις για την αποχώρησή του από τον Πειραιά.

Λάζαρ Ραντζέλοβιτς: Στην Λεγανές, ως δανεικός, θα αγωνιστεί την φετινή σεζόν ο Σέρβος παίκτης του Ολυμπιακού, ενώ την Πέμπτη (9/9) παρουσιάστηκε και επίσημα από την ισπανική ομάδα, ενώ στην συνέχεια έκανε και δηλώσεις.

"Δεν με νοιάζει που θα αγωνιστώ στη δεύτερη κατηγορία. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έρθω στην Ισπανία και σχεδόν δεν είχα την ευκαιρία να το σκεφτώ. Πάντα ήθελα να αγωνιστώ στην Ισπανία.

Από παιδί μου άρεσε πολύ να παρακολουθώ το ισπανικό ποδόσφαιρο. Μόλις έλαβα μία σοβαρή πρόταση από έναν σύλλογο όπως η Λεγανές ήθελα να έρθω. Απλώς φοβόμουν ότι η μεταγραφή δεν θα κλείσει έγκαιρα γιατί όλα ήταν στο όριο, αλλά τελικά πήγαν καλά και είμαι πολύ χαρούμενος.

Μόνο λίγοι μιλούν καλά αγγλικά, αλλά όλοι με κάνουν να νιώσω καλά. Με τον προπονητή δεν μπόρεσα να μιλήσω πολύ ακριβώς λόγω της γλώσσας, αλλά μου είπε ότι σιγά-σιγά θα συνηθίσω στο σύστημα του παιχνιδιού.

Είμαι γρήγορος παίκτης και μου αρέσει να επιτίθεμαι, αλλά δεν έχω πρόβλημα και να αμυνθώ. Πάνω απ' όλα θέλω να κάνω αυτό που μου λέει ο προπονητής. Η La Liga είναι πολύ πιο δυναμικό πρωτάθλημα από το ελληνικό. Όταν παίζαμε με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα ήμασταν πιο αργοί, το Europa League και το Champions League ήταν διαφορετικά. Στη Segunda τα πράγματα είναι πιο ομοιόμορφα. Όλες οι ομάδες ονειρεύονται την άνοδο και αυτό κάνει πολύ πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα", είπε ο Λάζαρ Ραντζέλοβιτς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags