Facebook Pixel Μπρούμα: Τραβάνε τα... μαλλιά τους στον Ολυμπιακό με Μπρουμά - Βγάζει... μάτια στην Ολλανδία και ήρθε και βραβείο
| 2021-09-10 20:38:00

Τραβάνε τα... μαλλιά τους στον Ολυμπιακό με Μπρουμά - Βγάζει... μάτια στην Ολλανδία και ήρθε και βραβείο

Sportdog Team
Τραβάνε τα... μαλλιά τους στον Ολυμπιακό με Μπρουμά - Βγάζει... μάτια στην Ολλανδία και ήρθε και βραβείο

Τελείως διαφορετικός από ότι ήταν την περασμένη χρονιά εμφανίζεται ο πρώην ποδοσφαιριστής των Ερυθρολεύκων, στην Ολλανδία και μάλιστα έφτασε στο σημείο να βραβευτεί σαν ποδοσφαιριστής του μήνα Αυγούστου στην Eredevisie.

Μπρούμα: Μπορεί την προηγούμενη σεζόν, που αγωνίστηκε δανεικός στον Ολυμπιακός να μην έπεισε, όμως η δεύτερη ευκαιρία που του έδωσε η Αϊντχόφεν φαίνεται ότι ο 26χρονος είναι διατεθειμένος να την αρπάξει από τα... μαλλιά μιας και αναδείχθηκε παίκτης του Αυγούστου στην Eredevisie.

Συγκεκριμένα έπαιξε 85 λεπτά κόντρα στην Χέρακλες και άνοιξε το σκορ (τελικό 2-0), 90 λεπτά κόντρα στην Καμπούρ και έβγαλε ασίστ στον Ζάχαβι στο 2-0 (τελικό 4-1). Τέλος μπήκε στο 83’ της αναμέτρησης με την Χρόνιχνεν και στο 90’ σκόραρε, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (5-2), με αποτέλεσμα ο Μπρούμα να έχει τις περισσότερες τελικές αυτή τη στιγμή στην Αϊντχόφεν (10), ενώ μόνο ο Τάντιτς, του Άγιαξ, έχει περισσότερες σε όλο το πρωτάθλημα με 19.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags