Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Νέα πύρα στον Ζ. Ζίβκοβιτς για την ήττα του ΠΑΟΚ - "Αυτός έφταιγε, μας παραξένεψε η επιλογή του..."
| 2021-09-13 23:54:00

Νέα πύρα στον Ζ. Ζίβκοβιτς για την ήττα του ΠΑΟΚ - "Αυτός έφταιγε, μας παραξένεψε η επιλογή του..."

Sportdog Team
Νέα πύρα στον Ζ. Ζίβκοβιτς για την ήττα του ΠΑΟΚ - "Αυτός έφταιγε, μας παραξένεψε η επιλογή του..."

Ακόμα ένας πρώην παίκτης του Δικεφάλου του Βορρά έδωσε συνέντευξη σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης αναφέροντας ότι αυτός ήταν ο υπεύθυνος της ήττας στην πρεμιέρα, ενώ παράλληλα απόρησε με την επιλογή του στην βασική ενδεκάδα.

ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου του Βορρά, Γιάννης Γκιτσιούδης, όπου αναφέρθηκε στο λάθος του Ζίβκο Ζίβκοβιτς που στοίχησε στην πρεμιέρα της φετινής Super League.

Για τον Ζίβκοβιτς: "Θα συμφωνήσω με τον Σβαμπ. Έφταιγε. Στα τελευταία λεπτά δεν το διακινδυνεύεις να το κάνεις αυτό. Δεν περίμενα να παίξει ο Ζίβκοβιτς χθες. Δεν γίνεται να βάλεις κάποιον να παίξει αν δεν τον προετοιμάσεις αγωνιστικά και ψυχολογικά. Η επιλογή μας παραξένεψε όλους. Καλά έκανε και τον έβαλε αλλά πρέπει να έχει και παιχνίδια στα πόδια του".

Για τους δυο πορτιέρο του ΠΑΟΚ: "Και οι δύο είναι καλοί. Το θέμα είναι ότι ήρθαν από ομάδες μικρότερης εμβέλειας από τον ΠΑΟΚ. Εκεί και να έτρωγαν δύο γκολ είχαν το περιθώριο να το καλύψουν με τέσσερις καλές αποκρούσεις. Δεν έχουμε τερματοφύλακες με την προσωπικότητα όπως παλιά. Η μπάλα θα έρθει πίσω δυο τρεις φορές στη μεγάλη ομάδα, εκεί πρέπει να είσαι έτοιμος. Τα λάθη μετράνε στις μεγάλες ομάδες. Πρέπει να είναι αφοσιωμένοι είτε πιέζεται είτε όχι η ομάδα", είπε ο παλαίμαχος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags