Τάσος Μπακασέτας: Σάλο έχουν προκαλέσει στην Τουρκία τα σχόλια του δημοσιογράφου Κεμάλ Μπελγκίν κατά του αρχηγού της Εθνικής ομάδας και της συντρόφου του λίγες μέρες μετά τον τραυματισμό του ποδοσφαιριστή, με δημοσίευμα της εφημερίδας Karadeniz, με έδρα την Τραπεζούντα, να αναφέρει πως οι οπαδοί της ομάδας καλούν την διοίκηση να προχωρήσει σε μηνύσεις κατά του δημοσιογράφου, ενώ παράλληλα καλούν το κανάλι που φιλοξένησε τις δηλώσεις του να προχωρήσει σε απόλυσή του.

«Η διοίκηση δεν πρέπει να «κοιμάται» σ' αυτό το θέμα. Ας δώσει την απάντηση που πρέπει σ' αυτόν αγενή χαρακτηρισμό για τον δημοσιογράφο. Ας υποβάλει μήνυση για τα ανήθικα λόγια του», είναι κάποια από τα σχόλια στα social media της Τράμπζονσπορ.

Να υπενθυμίσουμε πως ο σχολιαστής του ASpor, Κεμάλ Μπελγίν, ανέφερε πως ο τραυματισμός που έχει ο Τάσος Μπακασέτας οφείλεται στην σύντροφό του, λόγω ενός ταξιδιού που είχαν κάνει οι δυό τους στην πόλη Ουζουνγκόλ κατά τη διάρκεια μιας μέρας που ο ποδοσφαιριστής είχε ρεπό με την Τράμπζονσπορ.